A PSV szerint januárban az Arsenal megpróbálja majd megszerezni Ibrahim Afellayt, de a talkSPORT információi szerint a licitet az olasz Fiorentina vezeti.

Arsene Wenger csodálja a holland tehetséget, és a nyári átigazolási időszakban ajánlatot is tervezett tenni érte. A mester inkább mégis a védelem megerősítésére koncentrált, kicsit hanyagolva az Afellay-témát.

Januárban a 24 éves játékos már tárgyalhat bárkivel, mivel jövő nyáron lejár a szerződése a PSV-vel. Wenger megtenné az első lépéseket, hogy Londonba csábítsa a középpályást.

A PSV jó ajánlatot akar, mivel szeretnének biztosak lenni abban, hogy Afellay nem a semmiért megy el. 10 millió az irányár, és a Fiorentina tette eddig a legkomolyabb lépéseket - eddig sikerültelenül.

Wenger lehet, hogy érdeklődik a játékos iránt, de a világbajnokságon is résztvevő Afellayhoz közeli hírforrások szerint a Fiorentinának az elsődleges célpontja ő.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (48)

14 éve
Törölt felhasználó
Most igaz, hogy megvagyunk a középpályán, de Cesc szerintem nem marad örökké (jövő nyárig tippelném). Szóval szerinte a január jó időpont lenne, és tehetséges a srác az biztos...
14 éve
Törölt felhasználó
Na neki orulnek telen, szerintem kifejezetten jo jatekos Afellay, Arsenal stilusu jatekos.
14 éve
Törölt felhasználó
most kell igazolni áááááááááááá lehetett volna 1 héttel ezelött is vagy2 héttel ezelött
14 éve
Törölt felhasználó
ez is hülyeség pletykákból elegem van hisz ott van Chamakh,Vela,Walcott,RvP,Arsavin mint csatár...

mondjuk jó lenne örülnék neki ha lenne rá esélyünk de nem hiszem
14 éve
Törölt felhasználó
Matthew! Igazad van a naptári évet tekintve 2007-ben jött,de ebből a szempontból mindegy is,mert a hsz-em lényegén nem változtat,Sagna-nak volt egy kitűnő éve,azóta csak lubickol!

Szólj hozzá