Pedro Botelho: Debütált a Cartagena csapatában. 90 percet játszott és az 56. percben be is talált. Végül 4-1-re győzték le a Xerez csapatát.

Sanchez Watt: Ezúttal 69 percet játszott a Leeds együttesében. Csapata 1-0-ra nyerni tudott a Watford otthonában.

Francis Coquelin: Végig a Lorient kispadján ült. Együttese nagy meglepetésre legyőzte a Lyon csapatát 2-0-ra.

Luke Freeman: A Yeovil-ban szereplő játékos ezen a hétvégén nem lépett pályára. Végül 0-0-ás döntetlent játszottak az Oldham ellen.

Kyle Bartley: Végig játszotta a Preston elleni találkozót. Csapata a Sheffield Utd. 1-0-ra győzött.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

14 éve
Törölt felhasználó
Az hogy te már kedden biztosra vetted, hogy VDV a spursbe igazol az nekem nem azt vetiti le, hogy te milyen jól értesült vagy, hanem pont az ellenkezőjét, mert kedd délután, igen még úgy volt, hogy megy, de 7 óra mittudoménhányperckor már közel sem volt biztos. Aztán úgy volt, hogy nem megy sp*rsbe, mert zárás után jelentették be, és szerda délután döntött az FA, hogy engedélyezik-e a transzfert vagy sem. Aztán szerda este vagy késő délután lett hivatalos, hogy a sp*rsbe igazol.

Amúgy nem rágtam be rád ;)
csak félreértettük egymást :D
14 éve
Törölt felhasználó
Nézd meg mit írtál nigga. Kit érdekel, hogy te tudod. Legyél akkor boldog, de attól mert ő leírja, te már rögtön "én már tudtam, én már tudtam", meg "ezzazz csak egy napot késtél". 8-/ 8-/
14 éve
Törölt felhasználó
Coquelin jatszhatott volna azert, a Lyon ellen mindig elmeny jatszani.
14 éve
Törölt felhasználó
nem lrtem hogy miért vagyok "leoltva":D amikor én csak annyit írtam hogy ez szerintem már tegnap is biztosra vehető volt! de tényleg emiatt nagy bunkó vok :roll:
14 éve
Törölt felhasználó
Komolyan mondom bassza meg, itt már ilyen suttyók vannak? Ki nem szarja le, hogy VdV a Spursbe ment. Nekünk tele van a középpályánk jobbnál jobb játékosokkal is. Vaart ugyan olyan sérülékeny mint Nasri.

Nigga is. Most ilyet miért kell írnod?? Nem neked írta, de persze rögtön te reagáltál. Most vagy a sulikezdés miatt hülyültek itt be vagy én nem tom...

Szólj hozzá