A Sportmediaset.it úgy értesülést, hogy az Internazionale megpróbálkozott Cesc Fabregas megszerzésével, ám az Arsenal elutasította az ajánlatukat. A hírek szerint a milánói gárda 35 millió eurót és a ghánai válogatott Sulley Muntari játékjogát kínálta az Ágyúsoknak a csapatkapitányukért.

Rafael Benítez szeretné, ha az átigazolási időszak utolsó óráiban még egy klasszissal erősödne az együttese, miután lecsúszott a Barcelonához szerződő Javier Mascherano aláírásáról, azonban ha még sikerül is valakit szereznie az Internek, akkor az biztosan nem Fabregas lesz, hisz az észak-londoniak mindeddig kitartottak amellett, hogy nem szeretnék eladni az újdonsült Világbajnokukat, s valószínűleg az álláspontjukat továbbra sem változtatják meg.

Így, hogy Fabregas megszerzésére szinte esélye sincs az Internek, a Fiorentina csillagát, Riccardo Montolivót vehetik célba, akit korábban az Ágyúsokkal is szóbahoztak. A milánóiak 15 és 20 millió euró közötti összeget kínálnának az olasz válogatott játékosért, de nem túl valószínű, hogy ilyen rövid idő alatt egyezségre tudnának jutni a Violákkal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
A Mucsaröcsöge FC is érdeklődik sajtóértesülések szerint!! Az érdeklődés állítólag komoly!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Van, amit pénzért nem lehet megvenni. Minden másra ott a Mastercard :D
14 éve
Törölt felhasználó
Ricsh52 !
Értem, kösz. 🧀 ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Francesc! Ez röviden arról szól ,hogy Given és Adebayor is marad a Citynél! Rólunk semmi érdekes nincs a cikkben! Csak annyi ,hogy Ade tőlünk ment oda! Meg így , ha Given marad ,akkor ugye nem jön Schwarzer!
14 éve
Törölt felhasználó
Akármilyen sok a pénz, ne feledjétek, hogy Fabregas egy össztartó kapocs a csapatban. Ez gyakorlatilag nem piacképes tétel és vehetnénk akárkit helyette közel nem érne annyit. :roll:

Szólj hozzá