A 37 éves Schwarzer ügyében már nagyon hosszú ideje folyik a huza-vona, s bár már csak néhány nap van az átigazolási időszak lezárultáig, az Arsenal még mindig nem tett le a megszerzéséről, azonban ha mégsem sikerülne ez nekik, akkor a Lille portása, Mickaël Landreau lehet a 'vészmegoldásuk'.

Arséne Wenger, aki a kapuskérdést illetően az egész nyáron óvatosan nyilatkozott, már többször kifejtette, hogy bízik a jelenlegi hálóőreiben, ám sosem cáfolta meg azt, hogy esetleg érkezne valaki a posztra.

A 31 éves Landreau, aki még nem számít túl idősnek kapusként, ám igen tapasztaltnak mondható, hisz már a francia válogatottban is védett 11 alkalommal, nagyszerűen teljesített a múlt szezonban, s a hírek szerint körülbelül 6,5 millió font ellenében elérhető lenne az Ágyúsok számára.

Az észak-londoniakat egyébként már tavaly nyáron is szóbahozták vele, Wenger követte is a teljesítményét, ám ő a PSG-t elhagyva a Lille portása lett, s a második Világbajnokságához is közel járt, ám Raymond Domenech szűkített keretébe meglepetésre nem került be.

Visszatérve Schwarzerre, a Fulham nem szívesen válna meg tőle, talán csak akkor tennék ezt meg, ha a megfelelő pótlását is meg tudnák még időben szerezni, de nemsokára bezárul az átigazolási ablak.

Egyébként Landreau csapattársát, a belga szupertehetséget, Eden Hazardot is kapcsolatba hozták a sajtóban az Arsenallal, immáron sokadjára, míg Mikaël Silvestre tegnap este elvégezte az utolsó simításokat is a Werder Bremennel kötött három éves szerződésében, így a 33 éves bekk a BL-ben ismét szembenézhet majd az Ágyúsok ősi riválisával, a Tottenham együttesével, ám most már a német gárda színeiben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

14 éve
Törölt felhasználó
hát sok lesz már a francia kicsit (főleg hogy ez nem is a "minőségi" fajtából való)
Stekelenburgot kellett volna hajtani, az egy igen tehetséges kölyök...
14 éve
Törölt felhasználó
"De Stekelenburg is jöhetne! :/ "
hát lehet h stekelenburgal töbet érnénk mint landreau val
vagy csere üzletel fabianskit oda baszni az ajax nak ök meg agyák ide stekelembugot :P 🐍 :)
14 éve
Törölt felhasználó
Az átigazolási időszak utolsó szakaszában pletykákra már nem adok! (:
Itt már csak a hivatalos bejelentéseket lehet komolyan venni!
14 éve
Törölt felhasználó
ennél még Balajcza is jobb:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
Nem ő kell! Given kellene, de ha ő nem akkor Schwarzer! De Stekelenburg is jöhetne! :/

Szólj hozzá