Sanchez Watt: 90 percet játszott a Leeds együttesében. Csapata 1-1-es döntetlent ért el a Nottingham ellen. Az ifjú támadó a 81. percben kapott egy sárga lapos figyelmeztetést.

Kyle Bartley: Végig játszotta a QPR elleni mérkőzést, de csapata a Shieffield súlyos 3-0-ás vereséget szenvedett

Francis Coquelin: A 67. percben lépett pályára a Lorient együttesében. Csapata 2-1-es vereséget könyvelhetett el a Nice gárdája ellen.

Luke Freeman: Az angol csatár kezdett a Yeovil színeiben, de csak 43 percet tölthetett a pályán, ugyanis súlyos lábsérüléssel kellett kórházba szállítani. Az első híresztelések szerint a 18 éves támadó törést szenvedett, de az Arsenal hivatalos oldala cáfolta a híreszteléseket. Luke hazautazik és az ágyúsok orvosai veszik majd kezelésbe. A 'kesztyűsök' egyébként kikaptak a Bristol Rovers csapatától 2-1-re.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
fantasy pl-ben a cserék alatt mit értenek? ❓ LÉCC VÁLASZOLJATOK! a hirhez pedig Go YoungGunners,sajnos freeman lesérült :S
14 éve
Törölt felhasználó
Watt balhézott egyébként, kapott egy pofont, meg megtaposták a lábát 🧀
Remélem ilyen izomcsatár lesz belőle ;)
14 éve
Törölt felhasználó
meg az elozo cikkhez valaki kerdezte h ki van fennt fantasyn , en fennt vagyok es ajanlanek meg egy jo oldalt, ez egy manageres oldal, soccermanager.com
14 éve
Törölt felhasználó
Orulok, hogy ismet van ez a rovat, mert azert nem art, ha nyomon kovetjuk a fiatal tehetsegeink teljesitmenyeit, meg engem ugy alapbol is erdekel, hogy ki hogyan es mennyit jatszott a meccsen. :)
14 éve
Törölt felhasználó
Freeman-ne máááár :roll: :-S
am összességében nem rossz

Szólj hozzá