Nicklas Bedtner Októberig biztosan nem lesz bevethető. A dán csatárt tegnap vizsgálták meg az orvosok az Emirates stadionban.

A 22 éves játékos tavaly Novemberben esett át egy műtéten, de a sérülése kiújult. Nicklas maga közölte rajongóinak a rossz hírt.

Továbbá egyre valószínűbb, hogy Fabregas és van Persie nem léphetnek pályára a Liverpool ellen. A két játékos csak tegnap állt edzésbe a Világbajnokság miatt.

Wenger valószínűleg Marouane Chamakh-al pótolja majd a hiányzó csatárduót.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
ezért kellett eladni eduardot mi awka? Istenem :-S Bendtner már a szezon elején kidől, RvP nem lesz az első mecccsen (ráadásul kitudja h ő mikor sérül meg) és akk van csatár posztra 2-3 játékosunk. hát tényleg olyan bő a keret grat aw.
14 éve
Törölt felhasználó
Denilson valszeg játszhat a Pool ellen, ellenben Song, Diaby és Djourou se biztos.
Szóval Rosi, Denilson, Nasri kp lesz az, bár ha szerencsénk van, akkor Frimpong lesz inkább középütt. És Chamakh és Arsha mellett is tán jobban járnánk Wilshererel, vagy akár Velaval. De új csatár nem kell.
14 éve
Törölt felhasználó
Na már megint ez, ez annyira fel tud b*szni!
14 éve
Törölt felhasználó
Apa!! Kezdodik......
14 éve
Törölt felhasználó
"Ellenőriznünk kell, hogy nem kell-e valamit meglépnünk vele kapcsolatban, de nem, ez nem egy nagy probléma." by Arsene Wenger július elején...
"Most tennék rá egy kisebb összeget, hogy szeptembernél előbb nem fogjuk a pályán látni..." Egy előbbi Bendtner hírhez írtam ezt és akkor még úgy látszik Én is túl bizakodó voltam. A lényeg az, hogy megint heteket késik egy játékosunk felépülése! Nem tudom mi folyik a csapatnál, de a helyzet úgyanaz, mint tavaly!
2 dolgot tudok elképzelni, vagy alapból ennyi időt venne igénybe a felépülése és csak a szurkolókat tévesztik meg azzal, hogy kis sérülésnek állítják be a nagyobbakat is, vagy pedig megint össze-vissza kezelik a játékosainkat és közben fogalmuk sincs arról, hogy mikor is fognak felépülni.
Tavaly is mondtam már, hogy ha elmegy a bajnokság akkor ezen fog, úgy látszik idén sem változik a dolog.
Aggasztó, hogy egy ilyen profi klubnál, mint az Arsenal egyáltalán nem tanulnak a hibákból! Még egy kívülálló is megmondja, hogy az Arsenal gondja a tapasztalatlanság és a rengeteg sérült, erre mit tesz Wenger? Eladja az időseket, míg a helyükre még kevesebb embert hoz, akik persze fiatalabbak. Ezzel hogyan fog nőni a tapasztalat és bővülni a keret?

Szólj hozzá