Johan Djourout eddig lenyűgözte az a teljesítmény, amit az Arsenal új szerzeményétől, Marouane Chamakhtól látott idén.

A marokkói csatár ingyen érkezett a Bordeauxtól, s meg is szerezte az első gólját az Emiratesben, méghozzá az AC Milan elleni barátságos mérkőzésen.

Djourou szerint az új fiú jól játszik, és reméli, hogy Chamakh-al együtt tehetnek valamit a sikeresebb szezonért.

Ő egy jó játékos. Sokat jelent nekünk, ha pályán van. Egy nagy srác akinek jó lába van, erős és kiváló a levegőben. Ezekkel a tulajdonságokkal rengeteget tehet hozzá a csapathoz.

-nyilatkozta az ArsenalTV Online-nak.

Djourou Chamakh mellett az Ágyúsok új védőjéről, Laurent Koscielny-ről is csak jót tud mondani, ám elismeri, a Milan ellen nagy védelmi hiba volt a bekapott gól.

Még mindig jobb, hogy ez ma történt meg, mint a Liverpool ellen - így ki tudjuk javítani azokat a hibákat amiket vétettünk. Megesik az ilyesmi, s dolgozni kell még rajta, hogy teljesen készen legyünk az új szezonra.

Összességében jól játszottunk a Milan ellen, a csapat erős volt. Volt néhány remek mozzanatunk, de jól játszottunk.

A svájci védő is osztja azokat a véleményeket, melyek az Arsenal védelmének ritkulásáról szólnak, habár az olasz csapat ellen a középpályán kapott lehetőséget.

Már játszottam itt korábban, de ez régen volt. Nem tervezem, hogy ott szereplek a közeljövőben, de képes vagyok ott is játszani.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

14 éve
Törölt felhasználó
hát igen az amit a milán ellen művelt az fantasztikus volt...nagyon bele illik az arsenalba le tud normálisan venni egy labdát..
14 éve
Törölt felhasználó
Azért a Celtic ellen igencsak leadta a színvonalat a Koscielny-DJ kettős,bár védelmükre szóljon abban az időszakban már senki sem szakította meg magát az Arsenal játékosai közül! DJ pedig védekező középpályásként nem alkotott maradandót a Milan ellen!
14 éve
Törölt felhasználó
nem csodálom %-P azért elég érdekes haja van mindig sámáknak :D:D:D:D:D:D

Szólj hozzá