Az Arsenal-Fabregas-Barcelona ügy továbbra sem ér véget, s ezért a spanyol klub játékosai is tesznek, ezúttal ismét Xavi szólalt meg.

A katalán középpályás nagyon örülne, ha egy csapatban játszhatna az Ágyúsok kapitányával, és szerinte a Barcelona csupán 'kölcsön adta' Őt az Arsenalnak.

Tudjuk, hogy Cesc hol szeretne játszani a szezonban, de talán nincs elég idő, hogy a Barcelona és az Arsenal megyegyezzen egymással.

-nyilatkozta Xavi a Daily Express-nek.

Az Arsenalnak meg kell értenie, hogy ezzel csak késleltetik az elkerülhetetlent. Ha nem sikerül idén megszerznünk Fabregast, akkor csupán kölcsön adjuk az Arsenalnak Őt egy évre - mivel semmit nem tudnak azellen tenni, hogy Cesc Barca játékos legyen jövőre.

Még nem adtam fel a reményt, hogy ide igazoljon, de ha idén még nem is, egy év múlva biztosan hazatér.

Öt hétig voltunk összezárva Dél-Afrikában, és pontosan tudjuk, hogy Barcelona játékos akar lenni, ezt egyértelműen kifejezte.

De semmilyen körülmények között nem akarunk olyat tenni, ami lehangolná az Arsenal szurkolókat. Ezért fogunk várni rá egy újabb évet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Haggyák már Cesc ezért fog elmenni mert nem bírja ezt a nagy nyomást
14 éve
Snuff, miért van egy olyan érzésem hogy igazat mondasz Palival kapcsolatban? XD
14 éve
Törölt felhasználó
idézek:

fuck off xavi you fucking fuck and your fucking mother you piece of fuck
14 éve
Törölt felhasználó
Egyre gusztustalanabb a Barca jatekosai a szemembe.Ezt nem gondoltam volna, hogy igy lealacsonyodnak es a median keresztul uzengetnek egesz nyaron. Fereg dolog.. fereg csapat...
14 éve
Törölt felhasználó
Fú ha ezt nekem személyesen előadja megfogom és beleverem a fejét egy asztalba és megmondanám gondolja át mégegyszer. Mi az ,hogy kölcsön a jó édes annyukat most már. :coolgrin: :coolgrin: :coolgrin: :coolgrin:

Szólj hozzá