Arsene Wenger biztos benne, hogy William Gallas és Mikaël Silvestre egy másik klubhoz fognak igazolni.

Mindazonáltal Sol Campbell még aláírhatna egy új szerződést. A mester szerint az angol védő még nem döntötte el, hogy távozzon vagy sem.

A három védő szerződése Júl. 30-án jár le és természetesen ezek után ingyen igazolhatóvá, válnak. Wenger már nem számít 2 francia hátvédjére.

Pillanatnyilag egyik védő sem fog hosszabbítani velünk.

- mondta Wenger az Arsenal TV-nek.

Ennél többet nem nagyon tudok mondani a dologról.

 

Azt hiszem, hogy Gallas és Silvestre máshol fognak aláírni. Campbell még nem döntötte el, hol folytatja tovább.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
teljesen igaza van Gonkának..elmólt a kisérletezés idöszaka.nem akarok én real,city,vagy barca féle igazolásokat de szarul érzem magam hogy a csapat amelyet imádok ezt csinálja minden átigazolási szezonban...nem az a baj hogy elmegy Gallas ,hanem az hogy egy 20 éves és egy teljesen ismeretlen védövel akarjuk helyetesíteni..és ne mondjátok hogy Verma is ismeretlen volt és AW fedezte fel mert mégiscsak az Ajax csk-ja volt..cáfoljon rám de nem kocsingcsung fogja megoldani a védelmünk problémáját..eleve alacsony ,jobbára gyenge(fizikailag) emberekböl áll a csapatunk leglaább a védelembe igazolnánk valami állatot...és a csatárosor... ott minden rendben meg nem kell több ember elöre. csatárok: RvP(nekem ö még mindig nem befejezö hiába akar(t) belöle azt csinálni AW),Bendtner(dicsérhetitek,hogy jo meg minden szerintem egy kritikán aluli szar és a bundesligába esetleg játszhatna) Vela(fiatal,tapasztalatlan,vékony) Chamakh( új gyerek ,láttam elég sok meccsét nekem Bendtner jut róla sokszor eszembe de mondjuk öt számoljuk igazi befejezönek) Walcott( szerintem nem csatár) Arshavin( láttuk tavaj milyen volt elöl)..
na akkor srácok elég ennyi igazolás? megint igaza van Wengernek és vakon kell rá hallgatni?
nemhiszem...bocsi a hosszú hozzászólásért.
14 éve
Törölt felhasználó
nem is értem az oké h elmennek de kik jönnek a helyükre?? senki??, gallas sajnálni fogom....bele adta a lelkét és sokkal jobb csk volt mint fabre és kit érdekel h berinyált Ő volt jobb..és silvestre..jézuss asse értettem h mit keress itt?,
14 éve
Törölt felhasználó
gallas egy vadállat és ő mindig küzdött a jobb eredményért amig ilyen denilson félék sétálgattak a pályán addig gallas a belét is kihajtotta lehet rá akármit mondani h majdom nagyképóű vagy akármi de wenger egy hülye h nem hosszabyította meg aszerződését.

silvestre egy elcseszett hülye ien nem kell ide.

nordveit egy tapasztalatlan tini és wenger ienekkel akar bajnokságot nyerni.
14 éve
Törölt felhasználó
Nordtveit az előző szezonban csúnyán a padot koptatta! Többször is megnéztem, hogy kezdő-e Nordtveit, mert mondták páran, hogy jó! Erre azt látom és hallom, hogy még a kispadra se került be! Kíváncsi leszek erre az emberre!
14 éve
Törölt felhasználó
bocsánat,nem akarok nagyképűnek tűnni,de nem tudom hogy észre vettétek e de a védelmünk egy átjáróház volt tavaly.a 6. és 7. helyen végzett Aston Villa és Pool is kevesebb gólt kapott mint mi.ebből a gyenge védelemből távozott 3(4) játékos és jött 1(egy) egész.van egy DJ aki 1 éve nem rugott labdába-nos nem tudom emlékeztek e de Rosicky és Dudu is ugyanigy voltak a tavalyi szezonban hogy hosszu sérülés után tértek vissza.és hogy játszottak-enyhén szólva SZARUL.azt mondjátok nem kell védő.most ha esetleg a bajnokok ligája negyeddöntőben-ha esetleg eljutunk oda-netántán Vermaelen kidőlne akkor a 20 éves totál tapasztalatlan Nordtveittel helyettesitjük.bocsánat de ez még rossz viccnek is...

Szólj hozzá