A svájci védő szerint a felkészülési szezon 'nagyon fontos' a számára, miután szinte a teljes előző szezont kénytelen volt kihagyni egy térdsérülés miatt.

Djourou egyetlen mérkőzésen léphetett pályára, s ezt az utolsó fordulóban, haza környezetben, a Fulham ellen tehette meg.

Az Arsenal hátvédje tavaly augusztusban szedte össze a sérülését, ám ma már teljesen felépült, és kész arra, hogy betörjön az Ágyúsok kezdőjébe.

A térdem jó állapotban van. Jelenleg sokkal másabb, mint tavaly, mert most legalább érzem a térdem. Ez a szezon egy új kezdet a számomra.

-nyilatkozta Djourou.

Nagyon nehéz szezonom volt tavaly, de mostmár jól és frissen érzem magam, tehát készen állok. Igaz még szükségem van néhány mérkőzésre, de egyébként abszolút kész vagyok.

Sok meccset játszunk még [mielőtt a szezon megkezdődik]. Két mérkőzést játszunk Ausztriában, amin pályára szeretnék lépni, mert nagyon sokat hagytam ki. Az előszezon nagyon fontos a számomra.

A védő már nagyon várja az Emirates Kupa küzdelmeit, és már most izgatott, hogy néhány nagy európai klub ellen játszhat.

Nagyon jó lesz otthon, a saját szurkolóink előtt játszani. Remek csapatokat hívtunk meg, az AC Milan, a Celtic és az Olympique Lyon is elfogadta a meghívást a tornára. Mindig remek érzés az Emirates Kupán játszani.

A tornán a saját szurkolóink előtt játszunk majd, mielőtt megkezdődik a szezon. Szerintem mindegyik felkészülési mérkőzés nagyon fontos a számunkra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Djourou-nak a mostani idénye jó lesz ebben az évben több lehetőséget fog kapni mert valószínűleg Gallas Silvestre elmegy és csak Vermalennel Koscileny kell meg küzdenie hogy kezdő legyen
14 éve
Törölt felhasználó
leis szúrnám magam ha Fabianski-val kezdenénk :)
eleve már tavaly elkellet volna adni,szczesny és Mannone is sokkal jobb kapus,sőőt sztem még Shea is :D
Dj nek szerintem jólesz ez az éve,de igy neki kezdeni egy évnek hogy millio kérdőjel van a Keretben,nem életbiztositás :roll:
egyébként Márquezt leigazolhatnánk,nem kezdő játékosnak(bár sztem ottis megállná helyét)de kiváló kiegészitő játékos lenne tud védőt és védekező kp-t is játszani,tapasztalt,olcsó lenne
31 éves tehát lenne még benne pár éve:P

14 éve
Törölt felhasználó
nem lepődnék meg, ha idén fabianskival kezdenénk az évet.

jó képességű srác, de fiatal és ezért fejben nem erős, és a helyezkedése sem a legjobb.
14 éve
Törölt felhasználó
Én is osztom Almunia57 véleményét! Szerintem is a Djourou-Vermaelen kettős nagyon erős lesz! Jöhetne még egy középhátvéd, de szerintem a mester meg fogja várni, hogy mi lesz Campbell sorsa! Ha marad akkor szerintem meg fog elégedni a Campbell-Djourou-Vermaelen-Koscielny védő négyessel! Ha távozik akkor lehet, hogy fog érkezni egy védő! Más játékos nem igen fog már jönni, esetleg egy kapus, bár lehet, hogy Szczesny-t bedobja a mélyvízbe!
14 éve
Törölt felhasználó
nem tudom...wengus most komolyan rá alapoz ebben az évben?? annyira nem vagyok biztos h kibirja az egész évet....

Szólj hozzá