Az egykori Arsenal játékos, Thierry Henry maximálisan megérti, ha majd Cesc Fabregas a Barcelonához igazol.

Fabregas a Nou Campban töltötte fiatalkorát, s az újságok rengetegszer hozták összefüggésbe a kapitányt a spanyol klubal.

Henry három éve hagyta ott az Emiratest, épp a Barcelona kedvéért, s habár Fabregas minden bizonnyal marad az Arsenalnál, Titi megérti, ha az Ágyúsok 4-ese távozik a klubtól.

Nehéz ez az egész, mert a srác a Barcelonától érkezett. Nem szeretném most az Ő cipőjét viselni, ennyit mondhatok.

-nyilatkozta Henry.

Nem lennék a helyében, mert Spanyolországból jött, és imádja az Arsenalt. Nem tudom, mit is  mondhatnék, mert nem akarok róla beszélni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc az eredményeit mondta sztem, nem azt hogy pont annyit jelent a spanyol válogatottnak, mint a franciáknak Henry.
de eriCesc, fabregasnak mit ér a csúcsforma, ha elmegy a barcába és a padot koptatva megnyer mindent...?én azt mondom várja meg míg xavi kiöregszik, nem fiatal már, meg tudná várni.
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! válogatot szinten sehol sincs Henry-tól! nézd csak meg 2006-t!Henry Zidane-nal szétvert mindenkit ,volt világbajnok és a vb-k szinte legjobbja! egyedül verte ki brazilokat,ő és Zidane vezették a franciákat! Cesc meg nem is játszott szinte...ő is tudja hogy nem miatta nyertek! max annyiban egyeznek hogy világbajnokok..csak henry játszik cesc nem...
14 éve
Törölt felhasználó
Fábregas válogatott szinten már elérte azt,mint Thierry még ha ezt a világbajnoki címet azért nem is érezheti annyira a magáénak,viszont klubszinten igen csak van elmaradása Titi-hez képest,mivel összesen 1 FA-Cup győzelemmel büszkélkedhet! Be kell látni,hogy ő is focistából van,kupákat szeretne nyerni a következő pár évben! Az pedig nem indok,hogy fiatal még,van rá ideje!Igaz,hogy 23 éves,de közbejöhet egy komoly sérülés ami megtörheti a pályafutását,vagy egy hosszabb távú formahanyatlás! Most kell nyernie a kupákat amikor ő is csúcsformában van,és remélem még abban is lesz 4-5 évig,bár ilyen szinten ezt nehéz kivitelezni!
14 éve
Törölt felhasználó
bazz Henry te franciao.-ból(juvéból csak francia) jöttél mégis ugyanoda akartál menni :-S

Szólj hozzá