A Barcelona úgy tűnik egyre távolabb van az Arsenal csapatkapitánya, Cesc Fabregas megszerzésétől, s ezt Sandro Rosell sem cáfolta.

Az elnök elárulta, hogy semmiféle tárgyalás nincs a két klub között Fabregas játékjogáért, aki 16 évesen még a katalán akadémián szerepelt.

Az Arsenal szerint a Barcelona megbántotta Őket.

-nyilatkozta Rosell.

Nem hallgatnak meg egyetlen ajánlatot sem, viszont a játékos nincs a piacon. Volt egy nagy vita néhány hónappal ezelőtt, nem felejtettem el.

A Barcelona egy 35 millió eurós ajánlatot kínált Fabregasért, ám az Arsenal ezt rögtön elutasította, ám a média szerint ez nem jelenti azt, hogy Cesc ne kerülhetne a Camp Nouba.

Rosell szerint a 23 éves középpályás a közeljövőben biztosan Spanyolországba, s azon belül a Barcelonába igazol.

Fabregas ide igazol, ha nem most, akkor jövőre, majd meglátjuk. Egy dolog viszont biztos, nem fizetünk ki őrült összegeket.

Nincs egy részvényes, aki 60-70 milliót fizetne érte, nem megyünk el a végsőkig a megszerzéséért. Csak a reális árat vagyunk hajlandóak adni érte.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

14 éve
Törölt felhasználó
Elment az esze ennek az embernek!Simán kérhetnék érte 60M!!Most megmutatja a Barca az egész világnak a foga fehérjét!Akármilyen szép és eredményes focit játszik nagyon szánalmas amiket mostanában csinálnak! >:-(
14 éve
Törölt felhasználó
a Kurva annyát a Barcának,Fab nak élő szerzdőse van az Arsena-nal,és miez a szöveg hogy irreális ár,ha az Arsenal egy noname hülyért 100 milliot kér,akkor annyit kér mert a csapat mondja meg az összeget amiért megvál a játékosától!!
akkor Villa+Messi=Fabregas!
pusztuljon meg Rossel,ilyen beképzelt majmot
14 éve
Biztos folytak az egyeztetések a színfalak mögött. :)
14 éve
Törölt felhasználó
Mi volt ez a nagy vita pár hónappal ezelőtt? Mert gondolom nem az árban vesztek ennyire össze! Vki tud erről valamit ?

""Nem hallgatnak meg egyetlen ajánlatot sem, viszont a játékos nincs a piacon. Volt egy nagy vita néhány hónappal ezelőtt, nem felejtettem el.""
14 éve
Törölt felhasználó
pff reális árat..a mocskos hal fejű ibra megért nektek annyit?? XD na húzzatok a rákba..most már bele szólhatnának mert kezd iszonyat unalmas és dühítő lenni így körbe udvarolni egy játékost áá aljas húzás

Szólj hozzá