Az 'Ágyúsok' mestere Arsene Wenger állítólag kész leigazolni az Ipswich Town játékosát Connor Wickham-et. Az ágyúsok 8£ milliós ajánlatot szeretnének tenni érte.

Wickham főszerepet játszott, abban hogy az Angol U17-es válogatott Májusban Európa bajnoki címet nyerjen. Az ifjú játékos teljesítménye felkeltette Wenger érdeklődését.

Mindazonáltal az ágyúsok riválisa a Tottenham is szemet vetett a fiatal csatárra. A Spurs edzője Harry Redknapp egy 5£ milliós ajánlatot tett, amit végül visszautasítottak.

Azt gondolják a 8£ milliós ajánlat, elég lehet ahhoz, hogy a fiatal tehetséget az Emirates-be csábítsák, de állítólag a Tottenham egy kölcsönszerződéssel is megpróbálkozik.

Wenger elszánt, hogy megszerezze Connor-t és nem, akar veszíteni a Tottenham-al szemben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy,ha már fiatalt akar igazolni AW, akkor elhozhatná a Barca-tól távozó,és ingyen igazolható Gai Assulin-t! Szerintem egy próbát megérne az ő szerződtetése!
14 éve
Törölt felhasználó
hm 8 milla..?? ennyiért egy normális embert veszünk...jó lenne már ha nem a fiatalokat hoznánk mert abból már van egy rakás...
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem boldogok, hogy ezt is sikerült kisajátítaniuk! Nem elég, hogy elveszik a PL és a MotoGP-t, még ezt is!
14 éve
Törölt felhasználó
Digisport
14 éve
Törölt felhasználó
Az Emirates kupát melyik magyar adó fogja közvetíteni ? Mert néztem a Sport1 és a Sport2 július 31. ei műsorát és akkor Loki meccset fog adni illetve Salakmotort! Úgy látszik, hogy megint marad a net... :-S

Szólj hozzá