A Barcelona sztárja Busquets is örülne, ha válogatott csapattársa a Nou Camp-ba költözne. Mindazonáltal Sergio tudja, hogy klubjának tisztelnie kell azt a tényt, hogy Fabregas pillanatnyilag az Arsenal játékosa.

"Ő (Fabregas) egy nagyszerű játékos, aki sokat tud adni a csapatnak"- mondta Busquets.

"De nekünk tisztelnünk kell, hogy ő egy másik klubnak a játékosa, ami nem a Barcelona, hanem az Arsenal és mi nem tudunk ellene mit tenni."

Az Arsenal állítólag már visszautasított egy 29£ millió körüli ajánlatot Fabregas-ért, aki már egy jó ideje a Barcelona célkeresztjében van.

Az ágyúsok főnöke Arsene Wenger elszánt, hogy megtartsa játékosát, akinek 5 év múlva jár le a szerződése.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
hát remélem, hogy marad, az , hogy szerződése van az semmit nem számít, mert ki lehet vásárolni, de akkor fizessék ki érte az 50 millió fontot!
Xavi még nem öreg annyira, hogy Cesc kiszorítsa, úgyhogy még maradhatna min. 2 évet. remélem nyerünk vmit, én liga kupának is örülnék, de ott úgyis fiatalok játszanak, őszintén szólva egy FA kupának nagyon örülnék, az angliában a legnagyobb hagyományú kupa, utoljára is azt nyertük, jó lenne megint... remélem Wenger ott nem (csak) a fiatalokat fogja játszatni...
2 nap és meccs :wow: kiv vok Chamakhra és Djourou/Koscielny-re
14 éve
Törölt felhasználó
Wenger számít Cesc-re a következő szezonban, innentől kezdve pedig nincs miről beszélni! Cesc szerződésben áll a klubbal,és tiszteli annyira Wenger-t, hogyha maradnia kell,akkor mindent megtesz az Arsenal sikeréért,pláne csapatkapitányként!

"nekünk tisztelnünk kell, hogy ő egy másik klubnak a játékosa"

Ez a nyilatkozat meg kb olyan,mintha a Piqué,Puyol ügyet szeretnék vele eltusolni!
14 éve
Törölt felhasználó
őszintén szólva nagyon unom már ezt. sztem nem kénye ennyi Cesces hírt fordítani, mind ugyanarról szól és nem nagyon izgatja sztem az embereket h mikor melyik kerettag mondja fabréról h menjen.
14 éve
szerintem Pedro :D
14 éve
Törölt felhasználó
Ki lehetne tenni erről egy szavazást! Szerintem legközelebb Valdes lesz az! Ő tőle még nem hallottam ilyet!

Szólj hozzá