Szombaton kerül megrendezésre az Arsenal, már hagyománynak számító, első barátságos meccse az Underhill stadionban, a Barnet ellen.

Az észak-londoni klub már hosszú évek óta partnere az angol negyedosztályban szereplő csapatnak, hiszen az Arsenal tartalékcsapata az elmúlt szezonokban, s majd a 2010/11-es idényben is majd a Barnet otthonában fog játszani egyes meccseket.

A felkészülés már javában zajlik a szombati meccsre, végleges kerethirdetésre azonban még pénteking várnunk kell. Ahogy a múltban is, Arséne Wenger várhatóan idén is két kezdőnyi játékost visz majd el a meccsre, köztük javában olyanokat, akik az előző idényben vagy kölcsönben, vagy a tartalékcsapatban szerepeltek. Természetesen mellettük helyet kapnak a sérülésből visszatérők, valamint néhány játékos az első számú keretből.

Bár hivatalosan még változhat a keret, az arsenal.com tájékoztatása szerint a keretben várhatóan ott lesz a két friss nyári szerzemény Marouane Chamakh és Laurent Koscielny, valamint Almunia, Vermaelen, Rosicky, Nasri, Walcott, Denilson, Wilshere, Djourou, Arshavin és Gibbs is.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Nem biztos, attól függ, mire verik el, vagy kinek a zsebébe megy.... amúgy meg ha kifizetik, mehet.
14 éve
Törölt felhasználó
a barca vett fel egy 150 millás hitelt. lesz pénz cescre :S
14 éve
Törölt felhasználó
Yes Master, as You wish.
Akkor lehetne a Gilbert, Campbell, Gallas, Silvestre 4es a kezdővédelem, majd Byles, Jones, Ayling, és Obed váltja őket.
14 éve
Törölt felhasználó
Aki távozott az Gilberto Silva, de nem számít. ;) http://www.arsenal.com/reserves-youth/players/kerrea-gilbert - Róla, Kerrea Gilbertről van szó! :P
14 éve
Törölt felhasználó
Gilbert már távozott, de ne mondjátok el senkinek.
Almunia, Djourou, Koscielny, Verma, Gibbs, Nasri, Rosicky, Walcott, Arsha, Chamakh, Dudu; Mannone, Eastmond, Bartley, Nordtveit, Traore, Lansbury, Barazite, Henderson, Wilshere, Thomas, Watt

Szólj hozzá