Az Arsenal csapatkapitánya létfontosságú passzt adott Iniestának, s ezzel 1-0-ra megverte Hollandiát a döntőben, és így Spanyolország elsőnek emelhette fel a világbajnoki trófeát.

A 23 éves középpályás a tornán kizárólag csereként lépett pályára, és a győzelem szerinte egy történelmi pillanat az országnak.

Fabregas és a spanyolok következő célja, a 2012-es EB trófeát is bezsebelni, s így Ők lennének az első nemzet, akik 3 egymást követő rangos futball tornát is megnyernének.

Ez egy történelmi pillanat, amiről nem lehet tudni, hogy valaha megismétlődik-e.

-nyilatkozta Fabregas.

A győzelmet az egész családomnak ajánlom. Kicsit viszont csalódott is vagyok, mert nem játszottam sokat, és ezt nem így akartam, de végül megérte.

Köszönöm a szurkolóknak, Ők a legjobbak. Remélem, hogy két év múlva hasonlókban lesz részünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
Következő vb-n Cesc a spanyol válogatott kezdőjében szeretném látni
Busqets nem kéne a spanyol válogatott középpályájára
Pedro szerintem ügyes kis játékos helye van kezdőbe ha Torres épp nincs vagy sérült
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson, de pedro megérdemelte!az elmúlt meccseken mikor torrest váltotta rendre jó teljesítményt nyújtott...buszketsz helyett pedig tényleg fabregast kéne játszatni.na m1, sajnálom a hollandokat, de grat a spanyoloknak!
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem maradni fog ez meglátszott a nyilatkozatain is h nem nagyon tudod játszani nem fért be így a barcába is csak a beugró szerepet töltené be..szép munka volt spanyol részről de egy szabálytalanságból született a gól..
14 éve
Törölt felhasználó
Én azt nem értem, hogy Pedro meg Sergio mit keresett a kezdőben! Buszketsz is egy beképzelt pö*s! Állandóan dobálja magát és eléggé beképzelt! Nem is értem mit keres a spanyol kezdőben és a Barca kezdőjében! Attól, hogy spanyol nem kellene erőltetni! Yaya ezerszer jobb nála, most nem értem minek erőlteti P.G. ezt a " csak " katalánokat a kezdőbe filozófiát! Pedro se érdemelte volna meg, h a kezdőbe kerüljön!
14 éve
Törölt felhasználó
Woolwich1885 ! 4 év múlva rendeződő brazil VB-re a mostani keretből 4 játékosnak van a kor alapján kevés esélye a szereplésre: Puyol(36), Capdevila(36), Marchena(34), Xavi(34).
De 4 év sok idő ki tudja addig milyen tehetségek kerülnek elő a spanyol fociban,és a mostaniak közül is előfordulhat,hogy néhány játékosnak leszállóágat vesz a karrierje!

Szólj hozzá