Az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas már kezdi megszokni a cserepadot, mivel a világbajnokságon minden egyes mérkőzést ott töltött.

Bár szerinte reménytelen, hogy játsszon, de sokkal fontosabb, hogy Spanyolország megnyerje a döntőt.

Nagyon büszke vagyok Spanyolországra, amiért a világbajnokság döntőjében van, de ha nem nyerjük meg, akkor nem jelent semmit.

Játszani szeretnék legalább egy kicsit a holnapi mérkőzésen, de ezt melyik játékos hagyná ki? A legelső labdaérintéstől ez az álma egy futballistának, mindent megtudtunk a világ legnagyobb futball-tornájáról.

Nem tagadom, nagyon bánt, hogy nem vagyok a spanyol kezdőcsapatban, de végignézek a hihetelen játékosokon - főleg a középáályán - és rájövök mekkora megtiszteltetésben van részem, hogy egyáltalán kerettag lehetek.

-nyilatkozta Cesc.

Ha a szerencse úgy hozza, hogy kezdek a döntőn, mindent megfogok tenni amit kell, de ha a padon kapok helyet, hát legyen. Imádkozom, hogy kapjak egy esélyt, hogy ezen a csodálatos mérkőzésen pályára léphessek.

Egy igazi csapat vagyunk, megértjük egymást, és ösztönes mozgunk. Egy ilyen spanyol csapatnak a része lenni nagyon különleges érzés.

Ha nem leszek a csapatban, akkor is tudni fogom, hogy Spanyolorszg világbajnoki címe sokkal fontosabb, mint Cesc Fabregas játéka.

Szóval tövábbra is 100 százalékig a fiúk mögött állok, és ha majd nem játszok, akkor gondolkodni azon, hogy mit is csináljak.

A világbajnoki döntő részének lenni egy beteljesült álom lenne. Ezért nem tudok várni vasárnapig.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Cesc döbbenj már rá hogy abba a barcába neked nincs hely ,az arsenalba pedig a legnagyobb sztár lehetnél.
Cesc always a gunner 🐍
14 éve
Törölt felhasználó
Buckec a kezdőben Cesc meg csere.
14 éve
Törölt felhasználó
Ericsson, vagy a West Ham, Fulham, Crystal Palace stb... xD
14 éve
Törölt felhasználó
nem értem fabregast.nekem nagyon hasonlit az ügy egy bizonyos Emanuel Adebayoréra..
14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom olyat is olvastam hogy Cole azt mondta hogy MU-ban szeretne focizni, unatkoztam szóval most ezzel kapcsolatban olvastam pár magyar cikket. Legtöbb helyen azt írják hogy vb előtt már volt egy orvosi vizsgálat és utána is lesz egy és heti 80k-t kap majd nálunk. De angolok már mikor kiestek és még mindig semmi info, túl nagy a csend. + olyat is olvastam Hodson azt mondta hogy hozzájuk nem igazol.

Szólj hozzá