A 32 éves középhátvéd is része volt annak a francia csapatnak, mely nyeretlenül vérzett el a csoportkörben a 2010-es Dél-Afrikában megrendezett világbajnokságon.

A problámát tetézte Nicolas Anelka kirohanása, a szövetségi kapitány, Raymond Domenech ellen, akit időközben a Bordeaux korábbi menedzsere, Laurent Blanc váltott le.

Gallas véleménye szerint e nyomorúságos kudarcért teljes mértékben az ősz francia tréner tehet.

Valóságos kudarc volt a világbajnokság, és nincs szükség a hibás keresésére sem, mivel az edző az.

-nyilatkozta feldúltan Gallas. 

Az igazi probléma az edző. Oké, én sem voltam jó, sőt az egész csapat rossz volt, de Domenech nem tudott minket felrázni. Nagyon megdöbbentem, amikor egy csatárral játszottunk.

Még az edzések sem voltak megfelelő színvonalúak. Rendelkezhetsz a legjobb játékosokkal a csapatodban, de ha nincs meg a megfelelő tréner, az eredmények elérhetetlenné válnak.

Gallas - aki szintén a csapatban volt a 2006-os menetelésen - elárulta, Anelka durva kitörése már a levegőben volt.

Domenech egyáltalán nem volt nyitott. Nagyon sok játékos még csak beszélni sem tudott vele, főleg Én.

Anelka incidense csupán egy durva kifejezése volt annak, hogy elege van az elmúlt pár hétből.

Domenech újra és újra azt akarta belénkverni, hogy tegyük félre az egónkat, de szerintem megfeletkezett önmagáról.

 

 

(Érdekesség, hogy e cikk egyik sorában a The Sun már korábbi Arsenal játékosként nevezi meg Gallast. Elképzelhető, hogy napokon belül érkezik a hír a gall távozásáról. 

                                                                                    a szerk.)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
az a baj, hogy nem csak ezzel a fasz Domenech-el, hanem a játékosokkal is probléma volt, élen Gallassal! nagyon jó védő, de nem bánom, ha tovább áll! szarkavaró.
14 éve
Törölt felhasználó
hát én nem szeretem a franciákat...de amit műveltek Xd:D megérdemelték csak azt nem értem már 2008ban tisztán látszott h egy nagy rakás fos amit játszanak nem értem minek vártak eddig az edzővel..és gallas evra kanálka párost messzire elűzném
14 éve
Törölt felhasználó
az volt a baj h nem is akarták azt csinálni, amit az edző mondott. úgy pedig ha mindenki a szart kavarja, az életben nem érnek el semmit se! -max az első repülőt haza :D
14 éve
De ha nincs olyan zűrös, már megérte ;)
14 éve
Koscielny közel sincs olyan jó védő mint Gallas! még egy védő kell!! mondjuk,ki tudja,hát ha ő is olyan jó lesz mint Vermaelen!!! :)

Szólj hozzá