Az Arsenal csapatkapitánya az idei világbajnokságon eddig kizárólag cserejátékosként kapott lehetőséget, ám a vasárnapi Németország elleni elődöntőn mindenképpen játszani szeretne.

Minden vágyam, hogy játszhassak. Ez az elődöntő a legnagyobb torna a világon, amiben részt akarok venni. Élvezni szeretném ezeket a dolgokat, és megtenni mindent a csapatért, valamint megmutatni mindenkinek mire is vagyok képes.

-nyilatkozta Fabregas.

Egyes játékosoknak nehezebb koncentráltnak lenni a padról beállva, ám Cescet csupán sokkal jobb teljesítményre sarkallja.

Amikor becserélnek nem is gondolok arra, hogy nem játszhattam eddig. Jól és motiváltnak érzem magam.

Természetesen, ha nem vagy pályán, minél többet megteszel, hogy a kezdőcsapatban légy. Kellenek a meccsek s a pályán töltött percek. Edzhetsz, ahogy akarsz, de ha nem játszol, nem leszel fitt.

Remélhetőleg az elkövetkező két mérkőzés után jobban fogom magam érezni. Mindenki nagyon büszke arra, amit elértünk, s a célunk természetesen a győzelem.

Egy egészen más probléma Fabregas számára, hogy a Paraguay elleni mérkőzésen megsérült a válla, így egy fájdalomcsillapító injekció adott esélyt a pályára kerülésre.

Fájdalmas, de ha a pályán vagyok, akkor rendben van. Készen állok arra, hogy beinjekciózva játsszak.

Ha Del Bosquének szüksége van rám Én ott leszek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Elegem van már mért torrest meg azt a busqets-et játszatja ey ilyen szintű játékos nem lehet kihagyni.
És abból van elegem amikor beküldi a 70. percbe (cesc nem tud jó lenni csereként)
Ha világbajnokok lesznek akkor cesc nem nagyon fog örülni mert az ő munkája nem annyira van benne.
Go Gunners
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem Hogy fog Jácani mert Jobb MiNt TORRES
Hajrá FABREGAS :exclaim: :exclaim: 🐍 :P
14 éve
Törölt felhasználó
Clichy! Rooneyn ez a vb-n ütközött ki...a szezon közben (főleg a végéhez közeledve) kifacsarta az MU, meg is lett az eredménye, csak egy árnyék volt.
14 éve
Törölt felhasználó
hülyék, ha injekciózva pályára lökik. ott van nekik 5 jó irányító, nehogy egy 70%-os cesct tegyenek fel h játsszon 20 percet... rooney is injekciózva lett a munál minden meccs előtt... egyszer ez meglátszik majd az egészségén
14 éve
Törölt felhasználó
Véleményem szerintem sem kellene erőltetni a játékát,ha nem 100%!
Viszont Cesc önfejű,és vállalni fogja a játékot ahogy azt már megtette a Barca ellen is, tehát az orvosi stábé,és Del Bosque-é lesz az utolsó szó,ha ők engedik,akkor játsszon!

Szólj hozzá