A szurkolók a csapatkapitányt választották meg az EA SPORTS Év Játékosának.

Fabregas a 2008/2009-es szezonhoz képest sokat fejlődött, 19 góljával sokat segített az Arsenalnak, hogy a dobogó harmadik fokára álhasson, még úgy is, hogy 11 mérkőzést kénytelen volt kihagyni sérülés miatt.

Arséne Wenger idei 4-3-3-as felállása rendkívül elősegítette, hogy a spanyolnak ilyen remek szezonja legyen az idei, mivel sokkal nagyobb szabadságot kap a pályán, s ezt az Everton elleni nyitófordulón is bebizonyította.

Decemberben az Aston Villa elleni mérkőzésen a cserepadról beállva szerzett két ragyogó találatot, mely rengeteget segített akkor a bajnokesélyes csapatokhoz való felzárkózáshoz.

Fabregas számára a Barcelona elleni Bajnokok Ligája meccs jelentette az utolsó összecsapást a szezonban, miután az Arsenal számára megítélt büntető elvégzése közben kisebb törést szenvedett a lábában.

A spanyol játékos 49,8%-al lett első, közvetlen utána Thomas Vermaelen 22,1%, majd Alex Song 12,7%, végül de nem utolsó sorban Robin van Persie, aki 3,5%-ot 'zsebelhetett be'.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

14 éve
Törölt felhasználó
Legalább érzi, hogy a szurkolók szeretik, persze teljes mértékben megérdemelte, de hátha ez is egy nyomás rá, hogy maradjon.
14 éve
Törölt felhasználó
Megérdemelte! Középpályás létére mégis csak 38 gólból vette ki a részét! Vermaelen is jó volt, de szerintem azért is szavaztak rá a szurkolók, hogy meggyőzzék, hogy maradjon és mennyire szeretik! Nem pont e miatt, de azért ez is benne van a levegőben!
14 éve
Törölt felhasználó
''Fabregas az év játékosa!''
van akinek ez nem volt nyilvánvaló? :)
14 éve
Törölt felhasználó
Abszolút megérdemelte, kár, hogy ezek után el fog menni.
14 éve
Törölt felhasználó
ericcson, onlyjust, mind2tök szavaiban van igazság: Arshavin ugyanis télleg játszott irányítót a Zenitben, de kizárt h Wenger betenné középre, mert eddig sem tette!

Szólj hozzá