Arsene Wenger, az Arsenal edzője jelen pillanatban Dél-Afrikában tartózkodik egy francia televíziós csatornával, a TF1-gyel, az újságíróknak azonban sikerült egy szóra elkapniuk a mestert. A téma természetesen Cesc Fabregas esetleges Barcelonába történő átigazolása volt.

A katalánok 30 millió eurót ajánlottak a játékosért, amelyet elutasított a londoni alakulat. Joan Laporta korábban megígérte, hogy új ajánlat fogja követni ezt.

Az Arsenal válaszában közölte, hogy nem adja el legjobbját, Wenger pedig ugyanezt hangsúlyozta ki most.

"Cesc nem eladó, nem számít, hogy a Barcelona milyen ajánlattal áll elő."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
erről van szó wengus bá...ha eladod is minél többet sajtoljál ki belőle....
14 éve
Törölt felhasználó
Na ezt már szeretem! Határozottnak kell lenni, Fabregas nem eladó és kész!
14 éve
Törölt felhasználó
Busquets nemértem hogy kerül a kezdőbe...Talán az, h ő mégis csak a Barcába játszik, míg Fabregas Londonban, lehet csesztetik emiatt, vagy nemtom...De érthetetlen.A felkészülési meccseken is Fabregas beálltával sokkal jobbak lettem a spanyolok(gólt is lőtt).Sztem Villa jól játszik úgy alapjában...Svájc ellen semmi nem jött be, honduras ellen jó volt, Chile ellen meg gólt lőtt, de nem játszott jól, mert sztem Chile jobb volt.csakhát a kapus meg a bíró elintézte-.-'Torrest most műtötték, ő foghatja erre...de vele sem tudom mi van.amúgy nem szeretem a spanyolokat:D

Ericsson, én inkább James-t igazolnám le, mint az ausztrált:P:Dén bírom azt az embertxD
14 éve
Törölt felhasználó
henry011! Ehhez a válogatott témához csak annyit,hogy a mostani spanyol válogatott a csoportkör meccsei alatt mutatott teljesítménye alapján egyáltalán nem győzött meg engem,és ami fontosabb még jó szakembert sem (többek között az EB-t nyerő Aragones-t sem), tehát a spanyoloknál valami most nincs rendben,és szerintem ez annak köszönhető,hogy túl sok játékos érkezett egy csapatból (Barcelona),és ezért klikkesedés alakult ki a keretben! Természetesen nem csak ez a probléma,hanem az is,hogy Torres,és Villa gyengébben játszik a szokottnál,és az alapfelállásban is vannak sötét foltok(pl.:Busquets játszatása,Cesc padoztatása)!
14 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi leszek meddig bírjuk itt tartani Fabregast! Egyenlőre meglepően határozottnak tűnik a klub az egész üggyel kapcsolatban és ennek kimondottan örülök. Az utóbbi években már-már túl könnyen engedtünk el világsztárokat, úgyhogy tényleg itt volt az ideje, hogy változtassunk a hozzáállásunkon! Én azt mondom ha megadják azt a pénzt amennyit Cesc tényleg ér nekünk( vagyis nem ilyen 30-40 milliókat...), akkor el fogjuk engedni. Ha meg nem akkor marad. CR9 sem az első nyáron igazolt el Madridba, úgyhogy egy évig még talán itt tudnánk tartani. Bár ha nem lenne képes 100%-osan a klubért küzdeni akkor hiába tartjuk itt, jobban járunk ha hagyjuk elmenni.

Szólj hozzá