Az Arsenal boszniai edzője, Boro Primorac felhívta a horvát U17-es válogatott szövetségi kapitányát, Ivan Gudeljt, s beszámolt neki arról, hogy a klubja komolyan érdeklődik Džoni iránt, aki nem mellesleg 15 évesen az U17-esek csapatkapitánya.

Minderről az ifú támadó apja, Vilson Džoni beszélt egy nyilatkozatban, amelyben elmondta, hogy a maradás mellett döntenének a fiával, hacsak a Fehérek, vagyis a Hajduk gárdája, nem a tehetségük eladását pártolnák.

Nagyon meglepődtem, amikor a válogatott menedzsere, Ivan Gudelj elmondta nekem, hogy felhívta őt Boro Primorac a fiam iránt érdeklődve, akiért szeretne tárgyalni az Arsenal a Hajdukkal. Természetesen egy ilyen óriási klub érdeklődése nagyon hízelgő, de mi az szeretnénk, ha maradna, s nagy hírnévre tenne itt szert.
Ha viszont a Hajduk az eladása mellett döntene, akkor megfontolnánk az Ágyúsokhoz való igazolást.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
ha azt mondta volna, hogy "mindig is az Arsenalra vártunk, szerződést bontunk és a fiam megy.." akkor ha mégse lett volna az üzletből semmi, a Hajduknál egy kinézett ember lenne...
14 éve
Törölt felhasználó
"nagyon hízelgő de mi az szeretnénk, ha maradna, s nagy hírnévre tenne itt szert." Hát ha az minden vágya, hogy hírek Hajduk játékos legyen akkor nyugodtan maradjon csak ott... Nem minden játékost keresi meg az Arsenal, úgyhogy a helyükben Én inkább örülnék és megragadnám a lehetőséget!
14 éve
Törölt felhasználó
hurrááá !
14 éve
Törölt felhasználó
Nem lehet rossz ha már lát benne fantáziát a csapat!Világsztár lehet de mondjuk csak 5 év múlva,nekünk meg most kéne egy ütőképes csapatot csinálni! ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Ismétlem magam, az Akadémiára igazolnak, ez az Akadémia hírei közt szerepel!!!
Köze nincs a felnőtt csapathoz, de ez a hír is ugyanúgy az Arsenal része. Ez majdnem olyan, mint ha igazolnának a Ladies-hez 1 hölgyet, aztán elkezditek szapulni a csapatot, mert ti sztárigazolást akartok... azért elég legyen már az ilyen bullshit-ekből.
Eleve nem is Wenger intézi az ügyet... "Az Arsenal boszniai edzője, Boro Primorac felhívta a horvát U17-es válogatott szövetségi kapitányát"...

Szólj hozzá