Az Arsenal csatára, Nicklas Bendtner még mindig ágyékproblémával küszködik, a dánok szövetségi kapitánya, Morten Olsen pedig elmondta, hogy emiatt kétséges játékosának játéka a japánok elleni vb-csoportmeccs előtt.

"Van néhány játékos, akiknek gondjaik vannak. Bendtner játéka például kérdéses, ez bizony könnyen befolyásolhatja, hogy meddig jutunk a tornán."

"Egy mindent eldöntő mérkőzés következik, olyan, mint egy döntő. Tudjuk, mit kell tennünk, a védekező csapatok ellen pedig nehéz betalálni."

"Megmutattuk már, hogy mi hogyan játsszuk a futballt, a védelem is jól működött. Pár játékosom még nem találja az igazi formáját, de hiszek abban, hogy sikerülni fog ez nekik."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
nemtudom, de én naon kedvelem Bendtnert:)
Soha nem lesz a világ 50 legjobb játékosa között sem, de én is úgy gondolom h ő idén odatette magát és mindent megpróbált! sztem naon jó h itt van és nem kell őt eladni!
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc!
hát néha olyan helyzeteket hagyott ki,hogy azt lehetett hinni,hogy védekező-középpályás:D

ui.:
nem kedvelem Bendtnert,sőt:D
de azt én is tudom benne értékelni,hogy azért odateszi magát,ami kevesekről volt elmondható idén sajnos.
ezért kellene több angol
14 éve
Törölt felhasználó
Almunia57! Miért az Arsenalban mit játszott a tavasz folyamán?Védekező középpályást? Ugyanúgy feltolta Wenger is,mint ahogy a dánoknál is ő játszik legelöl! Elsősorban nem is azzal van bajom,hogy nem megy vissza védekezni(természetesen a szögleteket kivéve),mert nem az a dolga,de letámadni sem szokott! Maradjunk annyiban,hogy eddig nem ájultam el a teljesítményétől,de ez nem azért van,mert vmi féle ellenszenvet éreznék iránta,szimplán csak nem győzött meg,mint ahogy RvP,és Vela teljesítménye sem!Ma viszont ismét lehetőségük lesz rá,hogy megszórják az ellenfelet 1-2 góllal(persze csak ha játszanak)!
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc a Dánoknál nem, de az Arsenalban rendre visszajött védekezni.Mivel a válogatottban ékként játszik, ezért nem éppen fog visszajönni, de a klubban rendre visszaszokott.
14 éve
Törölt felhasználó
Fegyaboy!Nyitom-nyitom,de attól még Bendtner lézeng a pályán! (:

Szólj hozzá