William Gallas és Mikaël Silvestre szerződése is lejár június 30-án, s nagy valószínűséggel egyikük sem fog hosszabbítani az Ágyúsokkal, még a dél-afrikai Világbajnokságon tartozkodó Gallas sem, akivel hosszas tárgyalásokat folytatott az Arsenal, hisz az észak-londoni gárda vezetősége csak egy évre szóló kontraktust adna neki a kora miatt, az Ágyúsok ex-csapatkapitánya pedig ennél előnyösebb szerződést akar.

A legfrisebb hírek szerint az igényeit a Juventus gárdája teljesítheti, ahová két évre kötelezheti el magát, miután Fabio Cannavaro elhagyta az Öreg Hölgyet, de egy másik olasz klub, az Bajnokok Ligája-induló AS Roma, s egy francia alakulat, a PSG is megszerezné az aláírását.

Gallas és Silvestre mellett Sol Campbell jövője is kérdéses, de az ő esetében megvan a sansza annak, hogy marad az Arsenalban, ám a Celtic együttese erőteljesen csábítja Skóciába, így még az is megeshet, hogy Thomas Vermaelen és Johan Djourou kivételével nem lesz több középhátvédje az Ágyúsoknak, amíg Arséne Wenger nem veti ki a hálóját új játékosokra.

Jelen pillanatban a Lorient bekkje, Laurent Koscielny érkezése a legvalószínűbb, akinek a neve már nem csupán pletykaszinten köthető össze az észak-londoniakkal, hanem több ajánlatot is tettek már érte az Ágyúsok, s minden bizonnyal nemsokára megszületik a megegyezés is.

Rajta kívül több más hátvéd, mint például Phil Jagielka (Everton), Gary Cahill (Bolton) vagy éppen Steven Taylor (Newcastle), is az Arsenal kiszemeltjei között van sajtóértesülések szerint, ám egyenlőre csak Koscielny ügyét vehetjük komolynak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Koscielny közel sincs olyan jó védő mint Gallas! még egy védő kell!! mondjuk,ki tudja,hát ha ő is olyan jó lesz mint Vermaelen!!! :)
14 éve
Törölt felhasználó
egyetértek gunnerboy-jal mennjen mert nélküle jobb hangulat lesz az öltözőben csakhát nem lesz könnyű pótolni :)
14 éve
Törölt felhasználó
ahhoz képest hogy védőt kéne igazolni mostanában elég sok támadóval/támadó felfogású játékosokkal hozták szóba az Arsenalt(Afellay, Muntari....) menjen nyugodtan Gallas csak jöjjön helyére megfelelő pótlás én bízom Wengerben hogy Koscielny akar beválhta, de lehet őt csak cserepadra hozza és Djourouval fogja játszatni Vermaleent. vagy jön még Taylor és akkor ő lenne kezdő
14 éve
Törölt felhasználó
Menjen!Jó játékos de rossz hatással van az öltözői hangulatra! >:(Remélem érkezik helyette Taylor! ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
hát sajnálom ha megy de nem érti meg ha már öreg elégedjen meg még 1 évvel és ha jól teljesítene és szerintem így lenne wengus ugyis adna neki még egy évet...de nem Ő 2 évet akar és több pénzt...nagy kár érte..

Szólj hozzá