Már régebben lehetett tudni a kilétéről, de itt az oldalon még nem került bemutatásra a 2010/11-es idényben használt labda, amely a Nike sportszergyártó cég legújabb ''találmánya''.

Az előző idényre elkészített labda neve a ''Total 90 Ascente'' volt, ám a következő idényben a srácok már a ''Total 90 Tracerrel'' fognak futballozni.

Ez a labda némileg letisztultabb formákat tartalmaz, mint elődje, július 1-jétől pedig már mérkőzéseken is használni fogják. A Premier League, a Serie A, valamint a La Liga hivatalos bogyója lesz ez a prototípus, télen pedig jön a szokásos sárga-lila színkombinációval megáldott változat.

A precízen elkészített labda mondhatni csatárbarát: könnyebb vele pontosan és erősebben lőni, az már nem is annyira lényeges, hogy melyik részén találjuk el. A mintázatát előre megtervezve úgy alakították ki, hogy a szem könnyebben ráálljon mozgás közben. A Tracert egy polietilén réteg borítja, emellett poliésztert is tartalmaz, hogy alakját hosszú idő eltelte után is megtartsa.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Nekem a középső jön be a legjobban! Faszák ezek a lasztik!
14 éve
Törölt felhasználó
Tetszik. :)
14 éve
Törölt felhasználó
Pont ez benne a jó!Nekem tetszenek,jól néz ki! ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Nem tetszenek benne ezek a neon színek! Jobb lett volna,ha egyszerűbb,és nem ilyen futurisztikus!

Amúgy a VB labdáról azt hallottam,hogy hasonló a "lufihoz",és szinte lehetetlen leszorítani a lövéseket,de ez látszik is a meccseken,mert szinte minden második lövés a nézőtéren köt ki(gondolom azért ennyire nem lőnek rosszul a játékosok)!
14 éve
Törölt felhasználó
sztem ez bazijól néz ki, főleg az első

Szólj hozzá