Úgy tűnik elkerülhetetlen az, amitől minden Arsenal szurkoló tartott: Cesc Fabregas elhagyja Észak-Londont, Spanyolország, pontosabban a Barcelona kedvéért, legalábbis Martin Keown szerint. 

Az egykori védő elárulta, hogy az Arsenal által kiadott közlemény - Fabregas nem eladó -  sem akadályozza meg, hogy a kapitány elhagyja a csapatot.

Keown szerint Fabregas régóta játszik a Barcelonába távozás gondolatával, továbbá maximálisan tisztelnie kell Arséne Wenger, amiért ekkora játékost csinált belőle.

Fabregas biztosan távozni fog. Amit most látunk az csupán hosszú, elhúzódó tárgyalás az Arsenal és a Barcelona között.

Az Arsenal jó pozícóban van, de a Barca minden követ meg fog mozgatni, hogy a játékost olcsóbban tudják megszerezni.

-nyilatkozta Keown a Sunday Mirror-nak.

Fabregas nagyon fontos tagja a csapatnak, de úgy tűnik távozik. Bízok Wengerben, és abban, hogy a lehető legjobb döntés fog megszületni a játékos jövőjéről.

A Barcelonába való igazolás egy olyan dolog, amely már régóta forog Cesc fejében. Szeretne visszatérni oda, ahonnan kezdte, viszont tiszteletben akarja tartani az Arsenalt és természetesen Arséne Wengert.

Nehéz döntés lehetett Wenger elé állni, és elárulni a távozási szándékát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
Ilyet hogy nem tette Songot a kezdőbe! >:(Megis érdemelték hogy kikapjanak!
14 éve
Törölt felhasználó
hibát követett el Le Guen, hogy nem játszatta Songot, mert színt tudott volna vinni a játékba, és hiába védekező játékosról van szó, azért Alex az előre játékon is sokat dobott volna a passzaival...nehéz helyzetben Kamerun.
14 éve
Törölt felhasználó
off: Song h-h nem kezdő a válogatottban?
14 éve
Törölt felhasználó
Ezt egy barca oldalról másoltam: „Érdekes volt az a felmérés, ami szerint nem szabad 30 milliónál többet fizetni Cesc-ért, ami igazolta, hogy sokan nagyon is jól értenek a focihoz. Erről a témáról fogunk beszélni Laportával is, amikor találkozunk. Ha a technikai vezetés kéri a megszerzését, meg fogjuk próbálni leigazolni.” Ez az új elnök szavai, szal Fabregas nem ér nekik többet 30 millánál, gratula.
14 éve
Törölt felhasználó
menjen jó pénzért..csak attól félek h wengus nem fogja pótolni...:S ez az elia srác eddig jól tolja a hollandoknál

Szólj hozzá