Itt kitárgyalhatjátok a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság eseményeit!
Kérek mindenkit a kultúrált eszmecserére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (111)

14 éve
Törölt felhasználó
a németek hihetetlenül játszottak.. nem hittem volna róluk. évek óta nekik szurkolok, de ez az első igazán szép foci tőlük. mert azt, hogy győzni tudnak már sokszor megmutatták. schweinsteiger, lahm és özil klasszis.. özilt én is el tudnám képzelni mondjuk "szabadon" van persie mögött..
DEUTSCHLAND, DEUTSCHLAND ÜBER ALLES!!
(jameg hajrá uruguay és forlán) :)
14 éve
Törölt felhasználó
Song csak csere sajnos:S
14 éve
Törölt felhasználó
SONG HOL VAN??? miért nincs a kameruniak között?????
14 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya
elképesztően szimpatikus lett számomra a német válogatott,kitűnően játszott mindenki,és ráadásul tele vannak fiatalokkal!
Marint és Özilt le kéne igazolni,Marin 8-10 percet játszott,de volt egy pár nagyon jó elfutása,nagyon gyors a srác,Özilt meg Fabre helyén is el tudnám képzelni,de én ezt már korábban is mondtam,részemről hajrá németek,spanyolok,hollandokLOL
a franciáknál ha nem domonech lenne az edző esélyesek lennének a VB-címre,így azonban csak egy csoportbeli kiesésre esélyesek
:D
14 éve
Törölt felhasználó
A tegnapi meccsekről:


A Szlovénia - Algéria meccs a VB eddigi leggyengébb összecsapása volt! Talán csak a VIP szektorban helyett foglaló Zinedine Zidane beállásával nőhetett volna a meccs színvonala!Ez a meccs egy jó kínzó eszköznek is felér a foci szeretők körében!


A 2. meccs (Szerbia-Ghána) már egy fokkal jobb volt,viszont én többet vártam a két csapattól! Az rendben van,hogy senki sem akarja verességgel kezdeni a VB-t,de azért az afrikaiaktól nagyobb intenzitást vártam volna! A szerbektől pedig -olyan nevekkel a keretben,mint Vidic,Stankovic,Pantelic- mindenképp magabiztosabb játékot várnék a következő meccseken,egy VB újonc benyomását keltették bennem!

A 3. meccs pedig várhatóan sima egyes lett! Nem tudom,hogy sokan mit vártak előzetesen az ausztrál válogatottól,de azért ők még messze el vannak maradva az él csapatoktól,ez meg is látszott a játékukon,és néhány hajmeresztő megoldáson! 1-2 játékoson kívül szinte nincs komolyabb húzóereje a ausztráloknak,szóval én nem sok jót jósolok nekik a következő fordulókban sem,pláne így hogy elvesztették a legjobb játékosukat! A németek pedig parádésan kezdtek,hasonló focit bemutatva,mint a magyarok ellen,de nem érzem képesnek ezt a keretet egy komoly eredményre!Véleményem szerint a németek mindenkit megverve 9 ponttal,és elég jó gólkülönbséggel mennek tovább a csoportból,de max. a 8-ban ott lehetnek,többre nem tartom ezt a fiatal társaságot! Ha lenne egy olyan klasszisuk aki vezéregyénisége lenne a csapatnak,mint pl.:Frings,Ballack,,vagy korábban Kahn,Klinsmann,Bierhoff,Matthäus,akkor talán többre is vihetnék,de így nem várom tőlük a 4-be jutást! Azért vannak náluk jobb csapatok ezen a VB-n!

Szólj hozzá