Nagyon régen volt már, mikor az utolsó bejegyzést készítettem a ''Futballistafeleségek'' kategóriában, így itt az idő, hogy folytassam a megkezdett rovatot.

Az ötödik részben Cesc Fabregas barátnőjéről lesz szó, akit Carla Cutie-nak hívnak.

Carla maga is Barcelonából származik, így kerülhetett kapcsolatba a mára már befutott és sikeres Arsenal-játékossal, Cesc Fabregasszal.

Carla egy profi tornász, bár efféle tanulmányait már 14 évesen abbahagyta. A tanulás fontos szerepet játszik az életében, hiszen jelenleg pszichológiát hallgat. Három évet kell eltöltenie a főiskolán, ha ezt az időszakot és az akadályokat sikerrel veszi, meg is kapja a diplomáját.

Sokan irigykednek rá Fabregas miatt, ő maga is szerencsésnek mondhatja magát. Kicsit mesébe illő az ő története, hiszen nem a nagyvilági körökből érkezett Cesc mellé. Nincsenek a családjában vagy a környezetében olyan emberek (Cescet leszámítva), akik úgymond ''celebek''. 

Megosztja a férfiakat, hiszen néhányan úgy vélik, hogy nagyon jól néz ki, másoknak viszont nem tetszik, vagy azért, mert nem tartják szépnek, vagy pedig azért, mert koravénnek gondolják.

Cesc és Carla magánéletéről nem tudni túl sokat, hiszen mindent a legnagyobb titokban végeznek, és nagyon is számít náluk a diszkréció.

Képek:
http://www.blitzcorner.com/Soccer/cesc-fabregas-girlfriend-Carla-Cutie-pics

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Sok a jó nő a csapatba :D
14 éve
Törölt felhasználó
Rosi meg Theo nője nálam best.%-P Egyébként nem akarok kötözködni, de ez a csaj annyira nem favorit... sőt... Enél még nekem is volt szebb barátnőm(pedig marketing szempontból nem vagyok túl előnyös) :D :D 🐍 de ugye mint tudjuk a zsépség relativ fogalom tehát...
14 éve
Törölt felhasználó
Osztom Tribbiani véleményét. 🧀 🧀 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
hát olyan elmenős a csaj :D
nálam Bendő nője a nyerő^^
14 éve
Törölt felhasználó
jah, és sztem szép lány.

Szólj hozzá