Cesc Fabregas neve újra felmerült a Barcelonánál. A Daily Mirror legfrissebb számában egy Joan Laporta nyilatkozatra hivatkozva azt állítja, hogy a spanyol középpályás egész biztos, hogy elszerződik az Arsenaltól és a katalán óriás kötelékébe fog tartozni.

A The Independent nevű lap úgy értesült, hogy a Chelsea meggondolta magát, és elengedi szabadon igazolhatóvá váló játékosait. Ebbe a kategóriába tartozik Joe Cole és Michael Ballack is, akiknek végül mégsem akarják meghosszabbítani a londoni kékek a kontraktusukat. Az Arsenal továbbra is élénken érdeklődik előbbi iránt, ám versenytársai is bőven akadnak (Tottenham, Manchester United, Liverpool).

Újabb kérő fedte fel kilétét, aki le szeretné igazolni az Arsenal kiváló középhátvédjét, William Gallast. A francia bekkért nem más jelentkezett be, mint a görög nagycsapat: a Panathinaikos.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Miért akarnátok megszabadulni ennyire Fabregastól ? Ha azt akarjátok, hogy még 3 évig ne nyerjünk semmit akkor küldhetitek el! Vagy esetleg titokban Mu vagy Ch. szurkolók vagytok ?

Ha jön egy kapus, 2 védő + Savic, na meg jön Cole meg Chamakh. Szerintetek még le fogja igazolni Gourcuffot ? Tegnap is mondtam, hogy ennyi játékost még a real se vett tavaly ...
14 éve
Törölt felhasználó
Egyszerű a képlet: Cole jöjjön, Gallas és Fabregas pedig maradjon!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Helyes! Fabregas menjen kell a pénz, Joe Cole jöhet, Gallas mehet.

Mellesleg az a kép mit akar ábrázolni? Szvsz egyik nyílnak befelé kéne mutatnia, mivel ide igazol(hat), a másik OK.
8-/
14 éve
Törölt felhasználó
gallas sajnálom ha elmegy nagyszerű játékos de a modora az kész...ahelyett h elfogadná az 1évest inkább elmegy a pana-hoz XD cole jöjjön minnél hamarabb..
14 éve
Törölt felhasználó
Hart,Taylor mindenképpen kell!!Fabre úgyis elmegy.Mindenképpen igazolnunk kell a helyére valakit! ;)

Szólj hozzá