Az Arsenal leigazolta a Norwich City ifjú játékosát, Philip Robertset. Az U17-es ír válogatott támadó szerződése idén járt le, az Arsenal pedig lecsapott rá.

Roberts a szezon végén járt próbajátékon az Arsenalnál, ahol kiemelkedően teljesített, hiszen két gólt is lőtt. Liam Bradyt első alkalommal meggyőzte tehetségéről.

Sokak szerint Roberts lehet a jövőben az írek egyik meghatározó embere válogatott szinten.

A Norwich City U15-ös csapatában korábban rengeteg gólt termelt, így hamar az U16-ban találta magát.

Angliában született, de a szülei ír származásúak, így Ő ragaszkodott az ír válogatottban való szerepléshez és hamar az U16-os nemzeti csapatban találta magát.

2009-ben debütált a csehek ellen és a bemutatkozása emlékezetes maradhat számára, mert az Ő, utolsó percben lőtt góljával győzött a csapata.

A játékos stílusát Agbonlahoréhoz hasonlítják. A labdával való 'jó kapcsolata' és az erősségei a levegőben mindenképp bizakodásra adnak okot a jövőjét illetően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
Megint egy fiatal ráadásul ingyen!! :D Egyetértek hogy a jó fiatalokra le kell csapni,de most már kéne igazolni nagy neveket is!!Wenger leigazolja az összes jó játékost aki ingyen van!Hihetetlen ember,egyszerűen imádom ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Nem ide akartam írni, törölné egy admin a hsz-t? XD
14 éve
Törölt felhasználó
Az ír miért számít britnek ???
AZ észak-írt még megérteném de az írt nem, semmi közük Britanniához.
14 éve
Törölt felhasználó
Egész jó,hogy ingyen egy újabb fiatal tehetséget igazoltunk.
14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom ki ez, minek igazoltuk, vagy de biztos jó. Ez igen.
Bár ott van a cikkben, hogy Bradyt győzte meg, aki az akadémia igazgatója, ő dönthet ilyenekben, de azért megbeszéli Wvel is, aki nem edző, hanem menedzser, így mindenhez köze van. És még csak 16 éves.

Szólj hozzá