Elképzelhető, hogy a Barca tehetsége Gai Assulin az Arsenalnál folytatja jövőjét. A játékos ügynöke, Pini Zahavi faxon ajánlotta fel védence szolgálatait. Zahavi a Citynek és az Unitednek is küldött hasonló üzeneteket.

A játékos szerződése a hónap végén jár le a Barcánál és az édesapja a fia jövőjét illetően kész minden tárgyalást megszakítani a Katalánokkal.

Assulin nagy tehetségnek számít, azonban az elmúlt egy évben a fejlődésének üteme valamelyest visszaesett. Guardiola játéklehetőséget ígért neki, de végül a Barcelona B-s csapattársai, Alcántara és Dos Santos kaptak esélyt.

Többen az 'új Messit' látják benne, hiszen a két játékos stílusa megegyezik. Assulint technikai képessége és gyorsasága emeli kortársai fölé.

Egy spanyol lap, a 'Sports' értesülései szerint az Arsenal és a City már tettek ajánlatokat. Gai jelenleg az U21-es izraeli válogatottnál van. A döntést valószínűleg a hetekben hozza meg a játékos.

Az Arsenal kedvező, hosszútávú ajánlatot tett a játékos elé. 2008-ban már Wenger próbálta leigazolni Őt, de akkor Laporta elmondta, hogy nem adják el egyik legnagyobb tehetségüket.

A 19 éves játékos tud játszani a középpálya szélén és centerben is. Az utóbbi időben a 4-3-3-as formációban jól teljesített, több szép gólt lőtt és volt néhány szemkápráztató gólpassza is.

Íme egy videó az izraeli cselgépről:

http://www.youtube.com/watch?v=pxqODQN_5fM

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (40)

14 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen igazolás lenne!!Egyszerűen zseniális a srác!!Taylor,Richards,Hart mindenképpen kell!! ;) Neymart láttam már sokszor játszani,szintén zseniális játékos csak a baj az hogy elöbb menne a Realba mint ide és a kivásárlási ára 30M körül van!! 8-/
14 éve
Törölt felhasználó
Én örülnék,ha jönne.
14 éve
Törölt felhasználó
googleba találtam.
14 éve
Törölt felhasználó
Chamakh29 : Biztos hogy nem ilyen lesz a mez...az a zöld speciel gusztustalanXD A másik fele meg az hogy nem leszünk Adidas-osak :D Nameg a SonyXD
14 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá