Nem tétovázott sokat a Barcelona vezetősége Cesc Fabregas ügyében, hisz tegnap délután megtették érte az első ajánlatukat, s ma ezt be is jelentették a hivatalos weboldalukon.

Joan Oliver, a katalán klub általános igazgatója vázolta fel a jelenlegi helyzetet, s kiemelte, hogy az észak-londoniaknak fontos szerepük lesz transzfer véghezvitelében.

"Mindenki tudja, hogy Cesc a Barcába szeretne igazolni, s nekünk is az a célunk, hogy megszerezzük, de az ügyben van egy harmadik fél is, méghozzá az Arsenal, s az a helyzet, hogy velük kell megállapodnunk. Az átigazolási időszak tegnap kezdődött meg, s bár korábban voltak nem hivatalos tárgyalásaink, tegnap délután eljuttattunk egy hivatalos, írott ajánlatot az Ágyúsoknak."

Az igazgató mellett a Barcelona sportszakmai alelnöke, Rafael Yuste is megszólalt az ajánlattétel kapcsán, s elmondta, hogy eléggé bizakodó a 23 éves középpályás megszerzésében.

"Optimista vagyok abban, hogy sikerül leigazolnunk, s biztos, hogy meleg fogadtatásban fog részesülni nálunk. Nem fogjuk magunknak megnehezíteni az átigazolás véghezvitelét, s nem is fogjuk siettetni a dolgokat, de leállni sem fogunk az ügyben!"

Barcelonai információk szerint Joan Laporta még a június 13-ai elnökválasztások előtt lezárná az ügyet, s a spanyol válogatott 9-ei pihenőnapján tartaná meg Fabregas bemutatását.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem már csak idő kérdése, hogy mikor megy Cesc! Idén remélem hogy még nem, de én nagyon azt érzem, hogy ez még közel sincs lefutva, és tudjuk, hogy ha Wengerék elé odapakolnak egy 50est, akkor azért bizony oda fogják adni Cescet, és ezt a Barca is tudja!
14 éve
Törölt felhasználó
Semmi konkrét ár. Biztos 30 milliót ajánlottak.
14 éve
Törölt felhasználó
Minimum 60 milliót kéne adnia a Barcának.
14 éve
Törölt felhasználó
Ez a levezetés tetszett ericsson! :DNem lenne rossz ha így lenne!Biztos vagyok benne hogy 50-t már elfogadna az Arsenal!60M csak egy álom! :roll:
14 éve
Törölt felhasználó
A csapat már válaszolt is ! http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-turn-down-barca-offer-for-fabregas

Nincs ránk erőltetve, hogy eladjuk Cesct! Állítólag meg 45 milliónál többet nem akarnak rááldozni. Én a vezetőség helyében csak 60 milliónál kezdenék el tárgyalni! Ők mondanak egy 60 ast, mi mondanánk, hogy 80. Ők mondanák, hogy 65, mi hogy 78. Majd ők mondanának 70 et, mi 75. öt, majd elfogadják a 75 milliót! :)

Ha megy akkor Gourcoffot minél előbb igazoljuk le!

Szólj hozzá