A Barcelona elnöke, Joan Laporta szerint a klub nem fog többet fizetni 30 millió fontnál, az Arsenal csapatkapitányáért, Cesc Fabregasért, az Ágyúsok viszont legalább a dupláját szeretnék a kasszájukban látni.

Fabregas kijelentette, hogy szeretne a Barcelonahoz igazolni, ám Laporta szerint a 30 millió felett kikiáltott összeg irreális.

Nem fogunk olyan játékost venni, akit a valós értéke felett akarnak eladni. Érdekeltek vagyunk Cesc leigazolásában, és megértem az Arsenalt is, hogy drágán adják a legjobbjukat.

-nyilatkozta Laporta.

A piaci árak szerint akarunk erősíteni, ahol tudunk. De nem fogunk kifizetni egy teljesen irreális árat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

14 éve
Törölt felhasználó
akk marad...... ennyi
14 éve
A justarsenal hülyeséget irt Coleról, hiszem az Angol szövetség megtiltotta az Angol válogatott játékosainak hogy beszéljenek a klubbokkal a jövőjükről, a VB vége előtt. Szóval az egséz Joe Cole story kacsa
14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=BN0_AhiDKSc

Nem ide illő hozzászólás!
Samir Nasri egy korábbi Sefyu klippben!
Sefyu franciaországban egy nagyon ismert underground rapper,a védjegye és a stílusa,hogy sosem mutatják az arcát!Afrikai származású!
Az ő klibbjében tűnik fel Nasri többnyire a fociról szól a képvilág!
Nézzétek kb 1 perc körül tűnik fel Nasri!Többször is!
14 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ha Cole-al kicsit alacsonyabb heti összeget tudna megbeszélni ak lub,akkor ingyen elkéne hozni,ha belegondoltok vmilyen formában úgy is fizetni kell érte,tönkre nem menne a klub!
A heti fizetésére menne tegyük fel az a pénz ,amiből megvennénk!Nos ha itt játszana 2-3 szezont akkor kb a fizujait összeadva kijönne mondjuk az az ár mintha megvettük volna vagy 12-15 milkába!
Az nem vészes!Ha ingyen jön!CSak frusztrálná a többieket a kontraszt!
Nem értem h mi még adunk kevesebbet azt gondoltam mindig h nagyon gazdag klub az arsenal! :grrr:
14 éve
Törölt felhasználó
a justarsenal-on van egy cikk, amelyben (ha jól értelmezem) az egyik angol lap azt írta, hogy Joe Colelal megegyezett Wenger...


mindenesetre már csak 1 nap, és beindul a piac! remélem Wenger tartja magát azon kijelentéséhez, hogy a VB előtt lerendezi a játékosmozgásokat!

Szólj hozzá