Fran Mérida, mint arról már korábban beszámoltunk, aláírt egy négy évre szóló kontraktust a Matracosokkal, s már be is mutatták a madridi gárda arénájában.

A 20 éves középpályás elmondta, hogy nem tudott ellenállni új gárdája csábításának, s arról is beszélt, hogy mennyit köszönhet Arséne Wengernek.

Az élet útjait sok körülmény befolyásolhatja. Nagyon kényelmes volt Arsenal-játékosként, de amikor meghallottam, hogy az Atlético érdeklődik irántam, nem haboztam, hanem beszéltem az ügynökömmem a vágyamról, vagyishogy fogadjuk el az ajánlatot.
Wenger attól a naptól kezdve gondoskodott rólam és a családomról, amióta megérkeztem az Ágyúsokhoz. Nagyon jó kapcsolatban vagyok vele, s hálával tartozom neki. Nyilvánvaló, hogy a távozásom bosszantotta őt, de úriemberként viselkedett velem, még sok sikert is kívánt nekem.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! vagy éppen Walcott, Wilshere, és Lansbury ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Nem is ellenvélemény,de annyiban nehéz ezt a dolgot megvalósítani,hogy az igazán nagy angol játékosok jelen pillanatban a riválisoknál játszanak,gondolok itt a válogatott csapat magjára(Terry,Rio,Stevie,Franky,Rooney)!Olyan fiatal angol játékosokat kellene igazolni,akik a mostani generáció utódai lehetnek,ezek közé tartozik pl.:Richards,Hart,Rodwell,Cahill,Milner,de ez nem olcsó mulatság!
14 éve
Törölt felhasználó
Titifan egyetértek veled, annyival egészíteném ki, hogy az Arsenalnál, Wenger keze alatt megforduló franciák is legalább olyan hűségesek (voltak) a klubhoz, mint az általad említett angolok! ez részben köszönhető a Franciaország közelségéhez, valamint döntőrészben a csapaton belüli francia szellemnek!

én személy szerint támogatnám az angolosítást is (legyen az 2-3 angol játékos), de a legszívesebben a francia játékosokat látom a csapatban!


a cikkhez: Meridához nem sok jó szavam lenne, Wenger kinevelte, de ő nem tett le sokat arra a bizonyos asztalra! abszolút pótolható, sok sikert neki a továbbiakban!
14 éve
Törölt felhasználó
ERRE NINCS,NEM LÉTEZIK ELLENVÉLEMÉNY EZ IGY VAN
14 éve
Törölt felhasználó
Srácok,én azon vagyok, hogy egy idegenlégiós sose jáccik úgy egy általa idegen országban, mintha otthon a saját nemzete számára játszana, persze vannak kivételek (Henry), de nézzétek meg hogy az az Arsenal, amelyik trófeákat nyert, mennyi angollal rendelkezett a kezdőcsapatban. Csak nézzétek rá a védelemre(pl.2001-ben): Seaman, Adams, Dixon,Cole(mondjuk ő egy pöcs), Keown, és ki más a csk mint egy angol. Na ebbe aztán rendesen benne van a home spirit :coolsmirk: :coolsmile: de ez csak az én meglátásom, ellenvélemény?

Szólj hozzá