A Barcelona elnökjelöltje, Marc Ingla úgy véli, Cesc Fabregas idén visszatér a Camp Nouba.

Ez a kijelentés nem sokkal azután érkezett, hogy a médiában megjelentek a hírek, miszerint Fabregas összeveszett az Arsenal elnökével, Peter Hill-Wooddal, és legszívesebben Spanyolországba távozna.

Fabregas állítólag elmondta Arsene Wengernek, hogy visszamenne nevelőegyesületéhez, a Barcelonához, ám Hill-Wood úgy vélte, hogy a spanyol középpályás nem elég jó ahhoz, hogy ott kezdő legyen.

Ingla könnyen lehet, hogy a Barcelona elnöki székét is birtokolni fogja, most pedig elmondta, hogy magabiztos az átigazolást illetően.

"Cesc a Barcelona játékosa lesz, így van, így van."

"A pénz nem olyan fontos, mint az álmai, és neki az az álma, hogy visszatérjen. A szurkolóink is erről ábrándoznak."

"Az Arsenal egy nagyszerű klub, és szeretnénk velük jó viszonyban lenni. Éppen ezért egy nagyon jó ajánlatot fontolgatunk. A Barcelona gyorsan nyélbe akarja ütni az üzletet."

"Cesc Arsenalos karrierje szerintem a végéhez közeledik, sok hasznuk volt a játékából, mi pedig reméljük, sikerül vele megegyezni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Ha elmegy akkor legalább 60M alatt ne engedjük el!Van olyan jó játékos mint Kaká ha nem jobb!Nehogy megint bagóért adjuk el mint Henry-t >:(
14 éve
Törölt felhasználó
Pasti, amit te mondasz az a wengeres verzió és ez a legvalószinűbb ÉS AZ EGYIK LEGROSSZABB lehetőség
14 éve
Törölt felhasználó
"Az Arsenal egy nagyszerű klub, és szeretnénk velük jó viszonyban lenni." Sztem inkább így gondolják: Az Arsenal egy nagyszerű klub és szeretünk tőlük áron alul klasszisokat venni...
14 éve
Törölt felhasználó
A következő cik legyen már az hogy ,,Torres9 szerint fabregas nem lesz barca-játékos" 🧀 :) :D 🐍
14 éve
Törölt felhasználó
De könyörgöm ne járjunk már úgy mint adebayorral hogy kiutáljuk a kö***g sajtó hülyeségei miatt.Sztem azért nem nyilatkozik mert ezt min.500000000 tette már meg.Majd ha elmegy akkor utáljuk addig inkább abban reménykedjünk hogy marad :)

Szólj hozzá