A mexikói csatár szerint, egy esetleges visszatérés Fabregas régi klubjába, jót tehet a spanyol csapattársának.

Az Arsenalnál állandó téma Cesc jövője, Vela szerint Spanyolország meglehetősen pozitívan érintené a kapitányt.

Persze az öt éve tartó trófeahiány után nehéz a hatodik esztendőt is megkezdeni az Emirates gyepén.

A hazájába való visszatérés jót tenne neki. Nehéz a helyzet egy ekkora játékosnak. Trófeákat szeretne nyerni, és olyan meccseken pályára lépni, mint a Bajnokok Ligája döntője. Biztos vagyok benne, hogy nagyon csalódott, mert 5 éve nem nyertünk semmit.

-nyilatkozta Vela.

Természetesen nagyon rossz lenne, ha Cesc a Barcelonát választaná. Az Arsenalnak szüksége van rá, Ő a mi sztárunk, de ez Fabregas döntése.

A mexikói csatár is átélhette milyen kikapni az angoloktól 3-1 arányban.

Nagyon nehéz meccs volt, mert az első félidőben nagy területünk volt, de Angliának nagyon erős védelme van.

Az angoloknak tele van a csapatuk fantasztikus játékosokkal. Viszont ez csak egy barátságos meccs volt, nem pedig egy világbajnoki mérkőzés.

Jelenleg a válogatottra koncentrálok, és arra, hogy egy jó vb-t hagyjak a hátam mögött. Egy jó vb-t, mely kinyithat néhány ajtót előttem - ha nem az Arsenalnál, meglátjuk majd hol.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Vela!
Erre mi szükség volt?
:coolgrin:
14 éve
Törölt felhasználó
ocsem ez a vela huje ,jo hogy nem monta h menj mert megverlek.... :D :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
Bendőt nem tisztelik, pedig Ő mindig az Arsenalról és önmagáról áradozik. Többe nézem mostanság, mint Cescet. Vela pedig ne azon törje a fejét, hogy elmegy... hanem azon h az útlevele legyen meg. Talán nem lesz belőle igazi sztár Angliában, mert ha válogatott meccs van, 2 nappal később tér vissza...
14 éve
Törölt felhasználó
Ha Wenger végre nem azt a balfék Bendtnert játszatná helyette előrébb tartana az tuti. %-P Egyébként meg igaza van ha annyira akar menjen. ja és remélem nem megy el és itt nagy sztárrá válik. :)
14 éve
Törölt felhasználó
""Egy jó vb-t, mely kinyithat néhány ajtót előttem - ha nem az Arsenalnál, meglátjuk majd hol."" - Tán el akar igazolni ?

Szólj hozzá