Cesc Fabregas végre megtörte a csendet, és elárulta, egy hosszú beszélgetésen van túl Arséne Wengerrel.

Az Arsenal csapatkapitánya körül manapság izzik a levegő, miután az újságok arról kezdtek el cikkezni, hogy a középpályás a Barcelonába igazol a nyáron. Fabregas sem megerősíteni, sem cáfolni nem akart, így hát a drukkerek joggal izgulhattak a spanyol jövőéért.

Az 'Ágyúsok' 4-ese készül a Dél-Afrikában megrendezésre kerülő világbajnokságra, és jelenleg nem tud, vagy éppenséggel nem akar más dologra koncentrálni.

Egy hosszú beszélgetést folytattam Arsénenel. Tisztelem Őt annyira, hogy nem mondok el mindent, ami elhangzott. Dióhéjban annyit mondott, hogy most összpontosítsak a világbajnokságra.

-nyilatkozta Fabregas.

Kézben tartja az irányítást, és a jövőmről később fog majd dönteni. Nem rajtam múlik mostmár, hanem az Arsenalon, de nem szeretnék erről többet beszélni.

Egy világbajnokság sokkal fontosabb annál, hogy más dolgokon járjon az agyam. 100%-ig azon vagyok, hogy felépüljek a sérülésemből

Fabregas 2003-ban érkezett az 'Ágyúsokhoz' a Barcaból, és nagyon hálás Wengernek, hogy felfedezte és világklasszis játékost formált belőle.

Nagyon tisztelem Arséne Wengert, a klubot és a szurkolókat. Néha a saját házamban nem éreztem akkora szeretet, mint az Arsenalnál.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Mielött bárki jönne támadna engem bármivel is ,gondolkozzon el kicsit!
Szóval én nem vagyok az a fajta,aki most azt mondja hogy ha menni akarsz menjél te áruló,szó sincs ilyenről!!!!!

Engem pusztán csak az háborít fel a legjobban,hogy ez a ku..a barcelona,oda löki a fiataljait pl Fabregast egyes kluboknak (had nevelgessék csak,aztán ha jó formába lesz visszavásároljuk történet,addig etessétek,úgy is kiszolgáltok minket bárkivel,megvesszük a legjobbjaitokat)
Ez bombázza szét az agyam,DE A CSAPTOT IS!NEM TUD AZ ARSENAL CSAPATTÁ NŐNI KIALAKULNI MERT EGY HÁZAT SEM ÚGY ÉPÍTESZ HOGY FOLYAMATOSAN KICSERÉLED AZ ALAPJÁT!
EZ az amit a Barca csinál igazolás tekintetében!

A másik pedig az hogy ez a meleg lagymatag igazolás politikánk (tőlünk mindenkit megvehettek olcsón is,és nem tudjuk egyszerűen megtartani a legjobb játékosunkat)
Ez nagyon nagyon felháborít!
Nem megyek bele hazaszeretetbe stb stb,nekik ez a munkájuk,kapják a zsét,lehetne ennyire hálás Fabregas,hogy felfogja hogy Őt itt nagyon tisztelik Wenger csodát művelt vele is!Maradásra kellene parancsolni csak az meg a teljesítményén is látszana!
És igenis szolgálja továbbra is a legjobb formájával a csapatot,amint láthattuk ez a gyerek klasszissá érett!De hát a akkora klub a barca,h megőrülnek az emberek,ha megakarja őket venni a barca,hleb (mennyire csicska vol az is elment kb pálya munkásnak,mert játék nem sok jutott neki,az is elmehet oda...Flaminivel együtt az se különb legjobb formájában hagyott itt minket)
Nem szabad elengedni Fabregast!!!
anno Ronaldo sem mehetett el mikor Fergie azt mondta neki h maradjál!!Pedig már ő ment volna!!
Nagyon remélem nem engedi el a klub!

ÓÓ hogy miért alakulnak itt mindig ilyen rosszul a dolgok,minden legjobb játékosunk itt hagyott,figyeld meg ha meg beérik valaki megint mondjuk legjobb játékos lesz bárkiből is azt is alig bírjuk megtartani mert ezek a rohadt spanyol klubbok bekebeleznek mindenkit!!
Annyi a lényeg h Fabregasra épültek a dolgok,most ha elmenne megint nagy szívás lenne!
De hát ez már nem rajtunk múlik,pusztán csak annyi van ha idejében zsebébe nyúlt volna ak lub,akkor több kedve lenne Fabregasnak is!
Nem értem ha elmenne,akkor mi szükség volt arra tucatnyi interview-ra amiben a klubbot méltatta,meg maradását garantálta!
ez a vicc hogy ezeknél a focistáknál nem jelent semmit??vagy mindegyik hazugság volt a sajtó részéről,h mennyire szeret itt lenni a londoni klubnál?
Semmi sem garancia hogy ő a barcában is császár lesz,de nem zárja ki semmi,csak hát erős ott a keret!
itt meg captain!
Nagyon be kell vásárolni nyáron,mert visszaesés lesz komolyan!
Nekem Song Diaby teljesítménye egyáltalán nem megnyugtató!
Nasri az aki szárnyalhat meg Rosy ha magára talál!
Edu tól is várom az áttörést sztem Fabregas lenne a legjobb pincér Samah-nak!
fúúú de kemény lenne!
go gunnerz hosszú lesz a nyár,ha ez így fog folytatódni!mindennap egy újabb cikk Fabriról!béke
14 éve
Törölt felhasználó
ne menjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤢 🤢 🤢 🤢 :red: :red: :shut: :shut:
14 éve
Törölt felhasználó
azt veszem ki a szavaiból, hogy ő már menne, az Arsenal dönti el, hogy menni fog e v nem
14 éve
Törölt felhasználó
A Barca megadja a pénzt érte az biztos, szóval már el is könyvelhetjük a távozását, mert Wengerék se fognak tökölni egy 50-55 millás ajánlaton!
14 éve
Törölt felhasználó
hat sztem ez a "Nem rajtam múlik mostmár, hanem az Arsenalon, de nem szeretnék erről többet beszélni."-mondat elég egyértelmu...menni akar.....
Csak nem értem,h miert....annyira egyertelmu,h nem jatszana ott,vagy legalabbis nem lenne alapember....miert nem vesz példát Hlebrol ,Flaminirol vagy Titirol??...mind elszartak a karierjuket,mikor elmentek...
Vagy amikor Wenger 16 éves korában,mikor még egy kis senki volt,elhozta,sztárt,nagy focistát csinált belole,a Barca magasrol szart rá,most meg mikor a legjobb formájában van és igazan tudna értunk tenni vlmit,elmegy????Hol itt a tisztelet???

Szólj hozzá