A 23 éves kapus kiváló szezont tudhat a hátamögött. Számos meccsen csapata legjobbja volt, óriási védésekkel vette ki részét a győzelmekből.

A teljesítményére sok csapat, köztük az Arsenal is felfigyelt. Lloris azonban tagadta, hogy távozna, szerinte minden jó úgy, ahogy most van.

"Az igazat megvallva, még nem hoztam meg a döntésem, de az biztos, hogy először: szerződés alatt állok a Lyonnal, másodszor: a távozás nem tartozik a rövidtávú terveim közé."

"Nagyon elégedett vagyok a Lyonnal, azzal ahogy a dolgok mennek és azzal, ahol a csapat jelenleg áll. Egyenesen kvalifikáltuk magunkat a BLbe."

"Azonban soha sem tudhatjuk, mit hoz a jövő."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát előbb Szczesny bizonyítson a Premier Leagube és akkor kiderül, hogy mire képes ! Amúgy meg egy 20 éves kapusról van szó tehát nem hiszem, hogy jó megoldás lenne 1 év múlva már első számú kapusként számolni vele! A másik meg az, hogy ott van előtte Mannone aki megint csak nagyon tehetséges szóval Szczesny maradjon még 2-3 évig az Fa kupa illetve Liga kupa szereplésnél!
14 éve
Törölt felhasználó
Cesc! Öreg kapus kell, mert ott van Szczesny! Akár a 2011/2012 es szezonban kezdő lehet! A köv. szezonban kölcsönadnám egy PL es csapatnak.
Amúgy, fogadni mernék, hogy egy év múlva a Barca Songot és Vermát is meg akarja majd venni! Figyeljétek meg!
14 éve
Törölt felhasználó
Ha tényleg nem adjuk el 80 alatt akkor nem megy el! Lamprtának hála a Barcának óriási adósságai lettek. Most kiadtak Villáért 45 öt, kétlem, hogy kiadnának akár 50 et is Cescért! Asszem 500 milla az adósságuk!
14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy a Barcelona is évről-évre kezd hasonlítani a Real Madridra! Mindenki azt mondja mennyiért vásárol a Real és valójában a Barcelona is úgyanazt követi el (csak ő nekik a standard keretük van amit mindig kiegészitenek egy-egy játékossal ami hozza az eredményeket magával) gyakorlatilag többért vette meg Laportáék, Ibrat mint a Perezék, CR-t! Még el sem kezdődött az átigazolási szezon és már Villa-t meg is vették!
14 éve
Törölt felhasználó
kapusposzton azt kéne, hogy eladnánk: almuniát, fabit, mannonet... és vennénk: akinfeev-et, és vincenzo fiorillo és szczesny maradna ... ??!!! ;-P 🧀

Szólj hozzá