Theo Walcott reménykedik benne, hogy a Fulham ellen még tudja bizonyítani azt Fabio Capellonak: helye van az angol válogatott világbajnoki keretében. A jobb oldalra sok lehetősége van az angolok olasz mesterének, hiszen Aaron Lennon, Shaun Wright-Phillips, James Milner és Adam Johnson is a kezdőcsapatba szeretne kerülni.

Wright-Phillips kegyvesztetté vált a Manchester Citynél azóta, hogy Roberto Mancini került a kékek kispadjára és Adam Johnson érkezésével a gondjai fokozódtak. Nem biztos, hogy a következő idényt is a Cityvel kezdi meg, ez pedig a világbajnoki szereplésétől független. Lehet, hogy a következő szezonban Walcott már nemcsak válogatott szinten, hanem klubszinten is verseng majd SWP-vel?

A The Sun szerint Arsene Wenger szeretné leigazolni Wright-Phillipset (aki nem mellékesen az Arsenal-legenda, Ian Wright fogadott fia - a ford.), a vételár pedig nem túlzottan magas: 5 millió font. Vajon ha érkezne, őt favorizálná Wenger Walcott helyett? A mester sokszor hangoztatta már, hogy Theo csereként beállva nagyobb hatással van a csapatra, mint kezdőként. Elképzelhető, hogy a meccsek felén játszik csak jövőre?

Capello az Emiratesben lesz, hogy megnézze Walcottot és csak ezután dönt az angol válogatott vb-keretéről. Ki tudja, talán Sol Campbellt is kiemelt figyelemmel kíséri majd?

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

14 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon örülnék Wright-Phillips-nek, nagyon jó játékos és sztem jobb mint Walcott! Nekem Walcott nagy csalódás...
Ha tényleg így van és csak 5 millába kerül akkor gondolkodás nélkül el kéne hozni...mégha nem is elsősorban erre a posztra kéne erősíteni, de nagyon sok sérült van, nagy hasznára válna a csapatnak.
Am, szerintem kacsa, de szép lenne!
14 éve
Törölt felhasználó
Én úgy hallottam hogy lejár a szerződése.. és ingyen igazolható lesz.. de lehet hogy hülyeség..
14 éve
Törölt felhasználó
Már rég le kellett volna igazolni.Neki nagyon örülnék ha érkezne!
14 éve
Törölt felhasználó
Több ok is szól mellette!!!
Angol és sztem nem Walcott hanem Arshavinnak lenne inkább vetélytársa mert ha az orosz nem tesz meg mindent könnyen a padon találhatja majd magát.
Nagyon örülnék az érkezésének!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
nem lenne rosz 1 ok amiert nem tamogatom az az mert par eve ugy tudom johetett volna de akkor a cselzibe ment, viszont 5 millioert jo igazolas lenne

Szólj hozzá