A 28 éves védőt, a januári átigazolási szezonban rengetegszer összehozták Arséne Wenger csapatával. Sokáig úgy tűnt, hogy Hangeland az Arsenal játékosa lesz, ám a bekk elutasította az ajánlatot.

A Fulham a napokban egy hihetetlen Hamburg elleni győzelem után került be az Európa Liga döntőjébe, ahol az Atletico Mardiddal néznek majd farkasszemet. Habár a spanyol csapat számít favoritnak, a londoni klub lett az egyedüli képviselője a szigetországnak a nemzetközi kupákban.

Sok nagyszerű éjszakát töltöttem el a Fulhamben, de talán ez volt a legjobb. Egy új szerződést írtam alá, így még több remek meccsben lehet részem. Nagyon boldog vagyok itt.

-nyilatkozta Hangeland.

Ezért utasítottam el az Arsenalt? Azt hiszem igen. Azon az estén bekerültünk a futball történelembe, örökre emlékezni fogok arra a napra.

Döntőben lenni, ilyen meccsek és, ilyen világklasszis csapatok ellen, ezeket a dolgokat sosem fogom elfelejteni. Ez a mérkőzés remek lehetőség lesz. Nem hiszem, hogy elveszítjük majd.

-folytatta a norvég védő.

Támadni és élvezni kell a játékot, aztán majd meglátjuk mi történik majd. Ha a szezon elején fogadtam volna, hogy mi leszünk az egyetlen angol csapat, mely nemzetközi kupadöntőt játszik, már egy nagyon gazdag ember lehetnék.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Persze most azért nagyon kötődik a Fulhamhez, mert ezt amit véghez vittek tényleg nagy dolog, de nem hinném, hogy még egyszer ide vagy ennek a sikernek a közelébe eljuthatna a Fulham, ezért szerintem nincs ez még lefutva, az Arsenal egy nagy csapat, és sok játékos szívesen játszana itt, ő meg visszautasítana minket, csakhogy maradhasson a Fulhamnél! Végülis ő tudja!
14 éve
Törölt felhasználó
jó lett volna de én is úgy látom h nagyon felkapták de azért nem nagy sztár....biztos helye van ott nekünk meg nem Ő kell...
14 éve
Törölt felhasználó
Ha nem akar jönni, ne jöjjön. Egyébként meg szerintem túl van sztárolva egy cseppet...
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem még ezzel sem lefutott az ügy...
14 éve
Törölt felhasználó
Nem dőlt össze a világ!Van még számos opciónk arra az esetre,ha Gallas távozna,de kétségtelenül jó igazolás lett volna a norvég!Olyan szempontból megértem,hogy a Fulham-ben biztos helye van,és talán reménykedik benne,hogy előrébb lépnek a falusiak a következő szezonban a kupa döntőnek köszönhetően,de az Arsenal-ban játszani azért még is csak nagyobb kihívás!

Szólj hozzá