Arséne Wenger úgy véli, hogy a 62 éves Hodgson szolgált rá leginkább, hogy az Év Menedzsere legyen, mivel az alakulata masszívan a középmezőnyhez tartozik a Premier Ligában, s ami óriási visszhangot váltott ki, hogy eljutott a csapatával az Európa-liga fináléjába olyan gárdákat búcsúztatva, mint a címvédő Sahtar Doneck, a Juventus, a Wolfsburg, valamint a Hamburg.

"A Fulham fantasztikus volt Roy vezetésével. Ők azok, akik messze maguk fölött teljesítettek a szezonban, s emiatt Roy megérdemelné az Év Menedzsere-címet."

"Intelligencia és tapasztalat jellemzi a csapatot. Nagyon jó ötlet volt őt felkérni az együttes élére, s az igazolásairól is csak pozitív dolgokat lehet mondani. Nem a legobb háromból vagy négyből vett játékosokat, de a vételei ennek ellenére is megütik a kellő szintet."

"Zamora, Duff és Murphy is játszott már nagy klubokban, s bár most is képesek a legmagasabb szinten játszani, valahogyan kikerültek onnan."

Hodgson pályafutása alatt rengeteg helyen megfordult már, Svédországtól kezdve az Egyesült Arab Emírségekben is dolgozott az évek során, s az Ágyúsok francia mestere szerint ez nagyon fontos, hisz egy menedzsernek tapasztalatra van szüksége minden esetben.

"Roy fantasztikus menedzser, ez nem titok, de mindig szükséged van jó játékosokra, s ez nála adott."

"Egy-egy karrier néha rejtélyes utakat vesz, Roy számára talán a jelenlegi időszaka a legjobb az életében."

"Egy menedzsernek tapasztalatra van szüksége. Hogy miért is? Mert folyamatos nyomás alatt állsz, s csak idővel tanulsz meg ezzel élni."

"De erre nincsenek szabályok, hisz amikor 33 évesen elkezdtem az egészet, akkor sok tapasztalt menedzser volt munkában, valaki mégis engem választott ki a feladatra."

Ezennel szeretnék gratulálni az oldal nevében a Fulham együttesének, hogy fantasztikus lelki erőt mutatva sikerült bejutniuk az Európa-liga döntőjébe, s sok sikert kívánok nekik a fináléra!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
teljesen igaza van!
megvolt nekik a stabill bennmaradás és idény 2.felében meg nagyon nagy hangsúlyt fektettek az EL-re és bejött.
Nem nyerték meg de már ez is nagyon szép eredmény főleg ha mefnézzük kik ellen jutottak tovább..
Geráról még nem is beszélve:)
14 éve
Törölt felhasználó
Szurkoltam a Fulhamnek,nagy öröm,hogy egy magyar ott lehet az EL döntőjében! Ráadásul kulcsembere a csapatának.Hodgson remek edző,a Fulhamnél régebben elég gyorsan jöttek-mentek az edzők,de a csapat vele rátalált a helyes útra,bár a bajnokságot gyakorlatilag teljesen elhanyagolták mostanság az El javára(a BL döntő évében mondjuk mi is ezt csináltuk).Grat nekik,és Gerának is!
14 éve
Törölt felhasználó
Szép teljesítmény a Fulhamtől amit eddig csináltak, nagy gratula nekik ehhez!
14 éve
Törölt felhasználó
tudnál küldeni 1 linket eről?
14 éve
Törölt felhasználó
"Szevasztok magyarok!" lehetett látni amint Gera mondja 🧀 attól kirázott a hideg is :D

Szólj hozzá