Brit értesülések szerint az Arsenal megemelte Fabegas fizetését.

Fabregas 2006-ban terjesztette ki legutóbb a kontaktusát, akkor 60 ezer fontos szerződést kapott és 8 évre írta alá. 2008-ban a jó teljesítménye jutalmául 80 000 fontra emelték a fizetését.

Az új szerződésében 110 ezer fontot vihet haza egy hét alatt. Ezzel a magas bérrel az Arsenal mindenkori legfizetettebb játékosa lett.

A fizetés emelés mellett Fabregas további 3 millió fontot kapott kézhez.

Az Arsenal idén több játékos szerződését is meghosszabbította. Az Ágyúsok a 3. helyen állnak azon a listán, amelyek a játékosok összkeresetét mutatja. Éves szinten körülbelül 115 millió font megy el csak a játékosok fizetésére.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem hinném, hogy a VB miatt (ami jó esetben is 7 mérkőzés) nagyon elfáradna. Ráadásul ha jól tudom nem csak ő megy VB-re, valami több száz játékos is elkíséri a 32 csapatból, ha minden igaz. Ha pedig csak azért visszaesne a teljesítőképessége, mert szerepelt a VB-n akkor az csak kifogás lenne a legjavából.

Emellett szó sincs olyanról, hogy csak azért ellustulna, mert megemelik a fizetését. Maximum nő az önbizalma, amit megakart venni, ahhoz valószínűleg eddig is hozzájutott.

De egy biztos: Fabregas nem vált klubot a nyáron.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát nem hiszem hogy a pénz motiválná mert a Barca 2-3x ennyit is tudna adni érte, de ha ez kell neki akkor legyen!
Fabregas for President!!
14 éve
Törölt felhasználó
Az EB is kivett belőle sokat korábban. amikor lesérült, azt mondta, hogy "alig várta", így legalább pihenhetett kicsit. (idén az előszezonban is valszeg később csatlakozik)
14 éve
Törölt felhasználó
stevie!Cesc-nek nem ez volt az első kiemelkedő Arsenal-os szezonja,tehát biztos nem lesz gyengébb játékos jövőre sem!Az viszont megeshet,hogy a VB szereplés miatt nem tud majd kellően feltöltődni az új idényre,és ezért a szezon elején közbeszólhat majd egy kisebb formahanyatlás!
14 éve
Törölt felhasználó
na végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá