Fabianski (5): 75 percig elég határozott volt, de a hajrában már nem volt képes valós tudása szerint védeni. A 2. gólban nagy része volt, de talán az első gólt is foghatta volna. Szerintem idén még 1 meccsen láthatjuk és ha ott se nyújt kiemelkedőt, valószínűleg távozni fog.

Sagna (5): Az utóbbi meccseken nem tud kiemelkedőt nyújtani. Könnyen átjátszák és több alkalommal is Sol éberségének köszönhetően nem lett gól Bac hibáiból.

Campbell (8): Olyan szíve van, mint senki másnak a csapatban. igazi veteránként meccsről-meccsre a csapat egyik oszlopos tagja. Mindenképp megérdemel egy új szerződést, mert amit Ő csinál, azt más emberfia nem tudná véghezvinni.

Silvestre (7.5): Fejelt egy szép gólt és egész meccsen elég megbízható tagja volt a csapatnak. Ilyen teljesítményt kellett volna nyújtani a szezonbeli valahány meccsén és talán nagyobb népszerűségnek örvendene az Arsenal drukkerek körében.

Clichy (6): Volt több fontos szerelése, de elég átjátszható volt, akárcsak Sagna.

Eastmond (6.5): Fiatal kora ellenére nagy harcos. Voltak jó meglátásai, szép passzai és gyönyörű labda kihozatalai. Néhány alkalommal odaléphetett volna 1-2 Wigan játékosnak.

Diaby (6.5): Az utóbbi meccseken elég halovány teljesítményt nyújt. Talán Song kiesésével jobban ügyelnie kell a védekezésekre, ezért nincs ott annyi támadásnál.

Nasri (6): Kész csalódás. A szezont később kezdte a többieknél, mégis kétszer olyan fáradt néhány olyan játékosnál, aki az egész évet végig robotolta. Tőle sokkal többet várnék.

Rosicky (7): Wenger rosszul döntött a lehozatalával. Rosicky sokat szerelt és nagyot küzdött. Talán ő volt ott legjobban fejben a középpályások közül.

Walcott (6.5): Több gólt is lőhetett volna, de valahogy mindig a passzolás mellett döntött. A lőtt gólján kívül értelmesebb megmozdulása nem nagyon volt. A védekezéseknél sokat segített, ezért talán kár volt Őt lehozni.

Bendtner (6.5): Adott egy gólpasszt és néhány visszafejelt labdája is használható volt, de ő igazán gólhelyzetbe egyszer sem került (ami a középpályások gyenge teljesítményének is köszönhető).

Cserék:

Eboue (-): Nem tudott sokat tenni a játékhoz. 

Merida (-): Szezon végén távozik, akkor miért nem játszott inkább Vela!?

Persie (-): Alig ért labdába.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

14 éve
Törölt felhasználó
mondjuk sagna helyére maicon
14 éve
Törölt felhasználó
Ebuéé az egyik kedvencem, ő ne menjen. Sagna mehet, de a helyre valaki jöhet(ne).
14 éve
Törölt felhasználó
na az azért már túlzás, én őket adnám el: Fabianski, Eduardo, Silvestre, Senderos és sagna vagy ebouét, de az utolsó 2-t csak és kizárólag akkor ha jön richards.
14 éve
Törölt felhasználó
Szép volt Arsenal csak így tovább:) KURVA GYENGE....
14 éve
Törölt felhasználó
Olvastam egy pár angol Arsenal fan véleményét,és sokan akár 6-7 játékost is elküldenének a klubtól!A legnépszerűbb játékosok ilyen szempontból:Almunia,Fabianski,Silvestre,Senderos,Denilson,Rosicky,Eduardo,Vela,
de felmerült Bendtner, Eboué,és Diaby neve is,mint távozó játékosok egyike!

Szólj hozzá