Ahogy azt sokan gondolták, a márciusi hónap legjobbja valóban Nicklas Bendtner lett!

A dán csatár számára borzalmasan indult a hónap, miután a Burnley ellen helyzetek egész sorát elpuskázta, a Porto elleni mesterhármasa azonban nagyban hozzájárult az Arsenal BL-továbbjutásához.

A KC Stadionban az Ágyúsok az ő kései találatával nyerték meg végül a bajnokit, amely szükséges volt ahhoz, hogy megmaradjanak a bajnoki álmok.

Bendtner a szavazatok 33,1%-át szerezte meg az Arsenal.com és az EA Sports közös szavazásán, ezzel letaszítva a trónról az előtte zsinórban öt ilyen címet is begyűjtő Cesc Fabregast.

Samir Nasri végzett a harmadik helyen, hiszen ki tudná elfeledni a Porto elleni csodagólját, iletve a Birmingham elleni távoli löketét?

A Hónap Játékosa szavazás (2010 március) - Arsenal.com & EA Sports:

1. Nicklas Bendtner - 33,1%
2. Cesc Fabregas - 26,3%
3. Samir Nasri - 22,7%
4. Más játékosok - 17,9%

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

14 éve
Törölt felhasználó
Én sem tartom nagy játékosnak Bendtnert de még fejlődhet. 1 évét még várnék vele, hogy eladjuk.
14 éve
Törölt felhasználó
Nickitől meg kéne szabadulni a a csapatnak sürgősen, csak a helyet foglalja, mondjuk egy Frankfurtban el tudnám képzelni a pályafutását! Azért van mert nincs más!
14 éve
Törölt felhasználó
Igen láttam Bendtnert játszani nagyon sokszor és ezért mondom ezt!A Barce ellen szánalom volt amit csinált...azt az 1 gólt is nagy szenvedéssel verekedte be.Mázli.Ja és láttam a Porto meccset is!A 3 gól-ból 2őt BÁRKI berugott volna...11-es nagycucc meg ha jól emlékszem egy beadás nekiment a lábának és gól lett.Talán az első gólja az amit már csak egy "tehetséges" csatár tud berugni.De egyébként egy meccsen több helyzetet hagy ki mint amennyi gólt rugna.10ből 1-et még szerencse,hogy érvényesít
14 éve
Törölt felhasználó
Bendő igenis hajtott és küzdött ezért a címért. emlékezzetek a l'pool elleni góljára pl.
14 éve
Törölt felhasználó
Bendő csak jókor van jó helyen ! Ez jó ! Ez 10/10-s . De mást nem tud de nagyon nem ! Csak a nyitott szájal rágózás megy még neki ! Remélem hamar vissza jön RvP + egy új csatár+ Vela majd fejlődik és ez meg lesz 4. számú csatár.
Amúgy lehet hogy tényleg megérdemli a díjat mert megmentette a csapatott párszor mostanában.

Szólj hozzá