Bendtner nagyon jó megoldásnak bizonyulhat, ha az Arsenal a Barcelona ellen fel akarja valakire építeni a játékát.

Az Ágyúsok játékstílusa egyenlő a rövidpasszos futballal, és idővel a kritikusokat is sikerült elhallgattatni ezzel.

Nicklas Bendtnernek minden képessége megvan ahhoz, hogy az egyenes kieséses szakaszban alkosson valamit és új opcióként funkcionáljon, főleg Spanyolországban.

Ő fontos nekünk, mert valami újat nyújt. Magas, jó a levegőben, szóval a beadásoknál figyelni kell rá.

Ha azt mondják, hogy nincs B tervünk, akkor azért elismerhetjük: ő az. A saját játékunkat akarjuk mindig játszani, de ő a légi csatáknál olyan lehetőségeket ad nekünk, amelyek mással nem valósulhatnának meg.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Ő képes egy különleges dimenzióba repíteni az Arsenalt.
Ez nagyon vicces ! :D ez komoly ?
14 éve
Törölt felhasználó
Van aki pesszimista, van aki pedig optimista, nem lehet mindenki ugyanolyan! Talán fanti egy kicsit realistább, mint a sok olyan ember, aki még bízik a Barca ellen valamiben! Én is azt mondom, hogy sima kiütés lehet a vége, ez valahol nem pesszimistaság, csupán a realitás talaja!
14 éve
Törölt felhasználó
bendtner.....no comment..
14 éve
Törölt felhasználó
Persze,hiszen az,hogy nem mi vagyunk az esélyesek,nem azt jelenti,hogy nem nyerhetünk...Szerintem ilyen kerettel is meg lehet verni a Barcát,de akkor tényleg mindenkitől a maximum kell.Én amúgy Walcott jó játékára megint számítok(vele az első meccsen se bírtak a védők)
14 éve
Törölt felhasználó
fanti te sosem akarsz, de mindig pesszimista vagy.Egyszer nem láttam egy optimistább hozzászólásodat sem.
Szerintem ma minden megtörténhet.Az is hogy nagyon kikapunk, az is hogy szoros csatában kapunk ki, vagy nyerünk és az is hogy mi verjük el őket simán, és sajnos erre van a legkevesebb esély, főleg ennyi sérülttel.
Én már elégedett leszek a csapattal, ha tisztesen helyt állnak, mert már az is nagy teljesítmény, de érzem, hogy sikerülhet, főleg ha mindenki jó napot fog ki nálunk.Almunia bravúrokra ismét szükségünk lesz, nem is 1-re.És persze Bendtner gólokra is.

Szólj hozzá