Almunia (8): Talán élete meccse volt a tegnapi. Az első félidőben óriási védései voltak. A Birmingham City elleni hibáját ezzel 'javította', reméljük tud ilyen meccseket hozni a jövőben is.

Sagna (6.5): A védekezésben toppon volt, de a támadásoknál nem tudott segíteni. Komolyabb dolga nem volt, mert Clichy oldalán támadott a Barca.

Gallas (5): Szerintem Gallast a rehabilitációjáról hívták el. Látszott rajta, hogy nem fitt, gyenge és sebezhető. Végül le is kellett hozni sérülés miatt amely, első ránézésre komolynak tűnt. 

Vermaelen (6): Az első félidőben volt több nagy mentése, de a második játékrészben többször elaludt. A Barca lestaktikája jól bejött, Vermaelen Songgal együtt jól megették Ibra össze-vissza szaladgálását.

Clichy (7): Szerintem jól játszott. A védelemben talán ő nyújtotta a legjobb teljesítményt. A támadásokkal rendre fölment, de amikor a Barca támadott mindig visszaért.

Song (7): Az első félidőben sokat szerelt, jól fogta Messit vagy épp Xavit. Gallas sérülését követőn belső védő posztra lépett vissza, talán az egyik gólban ő is bennevolt.

Nasri (8.5): Azt csinálta, amit Cescnek kellett volna. Szerintem Nasri volt a legjobb az Arsenalos játékosok közt. Az első félidőben sok labdát tisztázott, többet megjátszott és a mezőnymunkája is kiemelkedett. Cesc hiányában irányítóként játszatnám!

Fabregas (6): Fabregas amolyan gálameccsen érezhette magát, nem lépett oda, kényelmeskedett és haverkodott. Az első félidőben a csapat nem vette hasznát, a 2. játékrészre kicsit összekapta magát. A sárgalapjánál (ami eltiltást jelent számára, így nem lesz ott Barcelonaban) elkezdett hisztizni, ezt a tettét igazán megmagyarázhatná egyszer. A 11-est jól ellőtte, remélem hamar felépül.

Diaby (5): Nem lehetett ráismerni. A meccs előtt úgy gondoltam ő lehet Songgal a középpálya szűrő embere, erre Diaby mégcsak oda sem lépett. Sok labdát eladott, tőle többet várnék!

Arsavin (5): A sérülése előtt elkezdett játszani. Tegnap láttam rajta az akarást és ha nem sérült volna le, valószínűleg többször helyzetbe hozta volna magát vagy társait.

Bendtner (6.5): Sok labdát lefejelt, szerintem panasz nem lehet rá. Talán a fejére tett labdákat szélre kellett volna fejelnie, nem Valdes kezébe. Adott egy gólpasszt és Cescnek is ő adta a labdát 11-es eset előtt. A Wolves ellen Eduardot játszatnám.

Eboue (6): Walcottal jó kettőst alkottak a jobb szélen. A Barca ott volt verhető és két ilyen technikás játékkal ki is lehett használni a vendégek gyengeségeit.

Walcott (7.5): Az ő beállítása volt a fordulópont. A széleket jól meghúzta és egyértelműen pozitív hatással volt a csapatra. A góljával visszaadta a csapat hitét.

Denilson (7): Elég élénk játékot mutatott, sokat szerelt. Wengernek nem volt sok választása Gallas lecserélésénél, szerintem jól döntött Deni behozatalával.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát talán akit/akiket ki lehet emelni az: Nasri, Walcott és talán Clichy! Na meg eprsze Almunia, róla majdnem elfeledkeztem!! :gulp:
14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
Borzalmas teljesítmény volt a csapattól, de ami óriási, hogy a BARCELONA kétgólos előnyéből álltunk fel. Nekem óriásit nőtt a szemembe Cesc Fabregas,ha elvonatkoztatunk a teljesítményétől akárki akármit is mond. Mindenki láthatta az arcán a fájdalmat, az óriási fájdalmat, és mégis visszatért, csak hogy ne legyünk egyenő létszámban. Viszont rémes, hogy ismét visszatértek a sérüléshullámok.

Az értékelés pedig hibátlan.
14 éve
Törölt felhasználó
pasti remélem h csak viccelsz ha nem nem muszáj nekik szurkolni!!
fabre hozzáállásával semmi gond nincsen!
miért kéne új kapus??? almunia nagyon is jó!!
pesben, fifában azt csinálsz amit akarsz de ha csak szidni tudod a csapatot akkor nyugodtan tartsd mega véleményed!!
14 éve
Törölt felhasználó
Vermalennek 6os? a 2. félidőbe azért nem volt a helyén sokszor, mert neki is meg lett mondva sztem hogy a támadásoknál menjen előre!
fabregas jól ellőtte a 11est? szerintem nagy ratyi volt... csak a szerencsének köszönhető hogy bement..
szerintem nem merték meghúzni azokat a dolgokat amiket szoktak, Diaby..... ő cselezgetni szokott ideoda tologatni a labdát, átugrálni néhány lábat, de az első csele nem jött be, és nem is probálkozott többel..nehogy rajta menjen el a meccs , tele volt a naci.....egy hét mulva ez egy 5:1hez lesz elég...

Szólj hozzá