Ma délután vizsgálták meg Cesc Fabregast, és a klub nyílvánosságra hozta, hogy a jobb szárkapocscsontjában egy kisebb törés van.

Cesc így vélhetően kihagyja az idény hátralévő részét, és hat hét múlva épül fel.

Mindenki a klubnál teljes és gyors felépülést kíván Fabregasnak!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Ez is április 1-ei tréfa???:D
14 éve
Törölt felhasználó
Elvesztettük a vezérünket, a csapat legjobb játékosát, aki idén hatalmasat nőtt a szememben, mivel hihetetlenül elkötelezettnek érzi magát Cesc az Arsenal iránt, és esze ágában sincs elmennie! Neki még itt van dolga!
14 éve
Törölt felhasználó
Amugy ugye mindenki arról beszél hogy venni kéne 1 középső védőt meg középső védő így középső védő úgy, most jutott eszembe hogy van nekünk 1 Senderosunk, milyen jó lenne ha most nem lenne kölcsönben lehet kaphatna több lehetőséget...
14 éve
Törölt felhasználó
Te atya úr isten. Szerintem ebben a pillanatban lett vége a szezonunknak. Ilyen 'szerencsétlen' csapat mint mi nincs a világon. A véleményem, az, hogy a BL-t tényleg adjuk fel. Természetesen küzdjünk a Barca ellen de a hétvégi rangadó miatt ott esetleg még van esélyünk. Eduardo-val kapcsolatba annyit, hogy én biztos játszatnám. Na meg Vela-t is.
14 éve
Törölt felhasználó
most már teljesen felélte a csapat az erejét....rengetek sérült már várom a bajnokság BL végét trofeával v anélkül mert ez így élet veszély ennyi nyomás hajtás sérülések.....wolves ellen dudu rosi be ebuet nasrit walcottot pihentetni....legalább is szerintem....am meg cárható volt a 6 hét pihi fabinak :-S

Szólj hozzá