Cesc Fabregas a Birmingham City elleni bajnokin szedett össze egy térdsérülést, s még mindig kérdéses, hogy játszani fog-e a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-párharc első meccsén.

Arséne Wenger elmondta, hogy a 22 éves középpályás kihagyta az észak-londoniak délelőtti tréningjét, ám annak ellenére is van még esély a pályára lépésére, hogy jelenleg nem áll készen fizikailag az összecsapásra.

Nem edzett a csapattal ma reggel, s jelen pillanatban nem elég fitt a játékhoz, viszont még van 24 órája, hogy felépüljön. Nem tudom, hogy elérhető lesz-e a mérkőzésen. 
Ha ma lenne a meccs, akkor nem lépne pályára. Ha nem játékképes, akkor nincs szerencsejáték a kezdetésével, sőt még a cserepadra sem ültetném le.

Fabregas kétséges helyzetével ellenben jó hír az Arsenal drukkereinek, hogy William Gallas, aki huzamosabb ideje egy vádlisérüléssel bajlódott, újra az alakulattal tréningezett a mai napon.

A kisebb problémákkal küszködő Abou Diaby, Samir Nasri és Andrej Arsavin fitt a játékra, míg a hétvégi bajnokit eltiltás miatt kihagyó Thomas Vermaelen újra Wenger mester rendelkezésére állhat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne nagyon, ha tudna játszani Cesc! :red:
14 éve
Törölt felhasználó
De amúgy tényleg,pont most kell megsérülnie? :down:
14 éve
Törölt felhasználó
ezek minen egyes rúgástól megsérülnek?
14 éve
Törölt felhasználó
így van ebouet raknám be kezdőnek gyors sokat dolgozik és a támadásoknál is rendre ott van...sagnának már nem mennek a beadások sem......és nagyon remélem h fabregas ott lesz holnap.......Verma meg fogja messit...
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem ez lesz:
Almunia
Eboué Gallas Vermaelen Clichy
Song
Fabregas Diaby
Nasri Rosicky
Bendtner

Szólj hozzá