Cesc Fabregas sok mindent tett az Arsenalért, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy idén Ő a klub házi gólkirálya.

Sokkal higgadtabb lett, igaz még érezhető egy kis feszültség a befejezéseiben. Érezhető, hogy sokkal nyugodtabb gólhelyzetben.

-nyilatkozta Wenger.

Valamint testileg is sokat fejlődött. Láthatod, hogy sokkal többet fut, mint az ellenfél, illetve a gyorsaságban is felül kerekedett magán. Ez a két tuladjonság a különbség a régi és az új Fabregas között.

Továbbá ez az új felállás is sokat segít neki. Sokkal több alkalma van bekapcsolódni a játékba.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
nagyon nagy játékos lett...csak néha nagyon szürke a játéka.....de kétség kívül igazi vezér...
14 éve
Törölt felhasználó
Tényleg nagyon sok gólt lő idén, örülök ennek a pozitív változásnak, és csak annyit tudok mondani, hogy folytasd tovább Cesc!
14 éve
Törölt felhasználó
Valójában én sem értem hogy van. Utánanézegettem, és az eddig legjobb szezonja 13 gólos volt, a mostani ugyebár 18... a differencia kemény matematikai számítással is 5. A szövegben pedig három volt. Szóval inkább hagytam, mert értelmetlen, a szöveget meg nem másítottam meg :) De köszönöm az észrevételt, és jogos volt.
14 éve
Törölt felhasználó
Azt én sem értem! (: A magyarázat pedig,hogy miért lő ennyi gólt,hát azért mert a felállásból adódóan néha már csatárt játszik!Elvileg Bendtner mögül kellene osztogatnia,de a meccs egyes szakaszaiban,általában a végén már fent ragad,és ilyenkor már csak a támadással foglalkozik!
14 éve
Törölt felhasználó
hogy hogy megdönti egyéni rekordját??? most döntötte meg a klubrekordot és az Piresé volt ak. hogy hogy volt már ennél eredményesebb éve? ak. ő lett volna a rekorder??? ❓

Szólj hozzá