Miután Cesc Fabregast a világ egyik legjobb középpályásai közé sorolják, szinte minden évben szóba hozzák a korábbi klubjával, a Barcelonával, vagy éppen a Real Madriddal, de a 22 éves játékos kihangsúlyozta, hogy nem fog visszatérni Spanyolországba.

Nem hiszem, hogy a jövőmről kéne beszélgetnünk. Nem értem a pletykákat.

-nyilatkozta Fabregas a Daily Star-nak.

Mindig is azt mondtam, hogy boldog vagyok az Arsenalnál. Mondhatnám ezerszer is, hogy nem fogok spanyol klubba menni, de senki nem hinne nekem.

Az Arsenal az otthonom, és még csak tervben sincs egy esetleges távozás.

Fabregas már nagyon várja a korábbi klubja elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőt, amit szerdán rendeznek majd az Emirates Staduimban.

Tudom, hogy két nagyszerű meccsnek nézünk elébe.

-folytatta a spanyol, aki nemrég tért vissza térdsérüléséből.

Természetesen, a maximumot akarjuk nyújtani, és ha meg akarjuk nyerni a sorozatot, bármelyik ellenfélre készen kell állnunk.

A Bajnokok Ligájában nem lehet alábecsülni egy csapatot sem. Mi sem mutatja jobban, mint hogy a Real Madrid, vagy a Chelsea, akár a Liverpool is kiesett, pedig Ők is letudnának győzni akárkit.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Csak felépül holnapra remlem.
14 éve
Törölt felhasználó
Respect Cescnek ha nem megy sehova idén. Mondjuk hülye lenne sztem. Sokan követtek el olyan hibát h egy klubban istenként tisztelték aztán meg elment máshova ahol nem volt körülötte akkora tisztelet. Pl.: Ballack, Nistelrooy, Owen
14 éve
Törölt felhasználó
Meg kell nyerni a bajnokságot!
Akkor itt marad tuti hogy jövőre is,és akkor jövőre rohadt erős keretünk lesz,jövőre tutimhogy nyerünk valamit,sztem még idén is lehet
1.meg kell nyerni a 6 meccset
2.MU-CH X
3.MU-MC/MC-MU(nemtommilesz)MC WIN
4.Pool-CH. Pool win
14 éve
Törölt felhasználó
nah igen jó ilyet olvasni de nem hiszem h sokáig itt maradna ha nem nyerünk semmit...és ha idén semmit nem nyerünk még nagyobb lesz a csalodás nekik mert elég közel vagyunk...
14 éve
Törölt felhasználó
Nem megy sehova... 🧀 Mégpedig azért, mert itt szeretik, tisztelik, becsülik, és ezt tudja jól. Ha menni akarna, akkor szerintem inkább kikerülné a válaszokat, sablon szövegeket adna. Viszont ha úgy menne el, hogy fél évig hitegetett mindenkit, hogy marad, akkor haragban válna el a szurkolóktól, őt is sokan megutálnák, mint korábbi eligazolt játékosainkat, szerintem ő is tiszteli legalább annyira a szurkolókat, hogy nem veri át őket.

Szólj hozzá